Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Βρετανία: Σε ιστοσελίδες πορνό περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους οι βουλευτέςΜετά το σκάνδαλο που κλυδώνισε την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι και οδήγησε στην παραίτηση του αντιπροέδρου Ντέμιαν Γκριν, αλλά και τις αθρόες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης κατά 36 μελών του συντηρητικού κόμματος, μια νέα είδηση για την πολιτική σκηνή της Βρετανίας κατακλύζει τις τελευταίες ώρες τον βρετανικό Τύπο.

Πρόκειται για τις συνήθειες στο διαδίκτυο όσων κινούνται στο κοινοβούλιο της χώρας και αυτές φαίνονται αρκετά πικάντικες. Όπως γράφουν οι Times συνολικά έχουν γίνει πάνω από 24.000 προσπάθειες εισόδου από υπολογιστές του κοινοβουλίου σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, τους μήνες μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στη χώρα, τον Ιούνιο του 2017.

Αυτό μεταφράζεται σε 160 σχετικά αιτήματα κατά μέσο όρο ημερησίως από συσκευές συνδεδεμένες με το δίκτυο που χρησιμοποιούν οι βουλευτές και το προσωπικό της Βουλής, το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου.

Τα δεδομένα αυτά, που δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικού αιτήματος του Press Association, έδειξαν επίσης μια άνοδο κατά τον Σεπτέμβριο οπότε και καταγράφηκαν συνολικά 9.467 αιτήματα εισόδου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση όμως αν συγκρίνει κανείς το τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές θα έλεγε κανείς πως πέρυσι ήταν αρκετά πιο συγκρατημένοι βουλευτές και υπάλληλοι.

Το 2016 το σύστημα του κοινοβουλίου μπλόκαρε πάνω από 113.000 προσπάθειες εισόδου σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αρκετά πιο κάτω βέβαια συγκριτικά με τις 213.020 προσπάθειες το 2015.
Times

Πηγή: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου