Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Λεμεσός: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τη 10χρονη θετή του κόρηΚαταδικαστική ήταν η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για 48χρονο πατριό, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη.

Ο 48χρονος κρίθηκε χθες ένοχος και στις πέντε συνολικά κατηγορίες, που αντιμετώπιζε, για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της 10χρονης τότε κόρης του, η οποία πραγματοποιείτο συνεχόμενα επί τέσσερα χρόνια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από ένα χρόνο, έπειτα από καταγγελία, που έκανε η ίδια η 15χρονη πλέον ανήλικη στην Αστυνομία. Το κορίτσι είχε καταφύγει στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφέροντας ότι ο 48χρονος πατριός της από την ηλικία των 10 ετών και για τα τελευταία τέσσερα χρόνια την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψη του 48χρονου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους προστασίας της ανήλικης και η ανακοίνωση της απόφαση από το Δικαστήριο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

H σύλληψη του 48χρόνου ήταν το επακόλουθο σχετικής καταγγελίας που έγινε στην Αστυνομία τον περασμένο Ιανουάριο από 14χρονη η οποία κατέφυγε στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφέροντας ότι ο 48χρονος πατριός της τα τελευταία τέσσερα χρόνια και από την ηλικία των δέκα χρόνων την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Πηγή:24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου