Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Γαλλία: Ανακαλούνται βρεφικά γάλατα του ομίλου Lactalis λόγω σαλμονέλας

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα τη μαζική ανάκληση γαλάτων βρεφικής ηλικίας που παράγει ο όμιλος Lactalis, τα οποία προορίζονταν όχι μόνο για τη γαλλική αγορά αλλά και για άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα.

Θέατρο Ελλήνων Γενεύης, Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη

Το Θέατρο Ελλήνων Γενεύης θα παρουσιάσει τη νέα του παραγωγή, στο αμφιθέατρο του Collège De Staël στο Carouge. Πρόκειται για την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη. Το έργο είναι στα νέα Ελληνικά, αλλά για πρώτη φορά με γαλλικούς υπότιτλους, πράγμα το οποίο ανοίγει την παράσταση και στο μη ελληνόφωνο κοινό.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ - 31.12.17 πρωτοχρονιάτικη γιορτήΗ Ένωσης Ελλήνων Ηπειρωτών Ελβετίας διοργανώνει και φέτος μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς.

Όποιος θέλει μπορεί να κρατήσει τραπέζι στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ζητείται ψήστης - τυλιχτής από ψητοπωλείο στο Λονδίνο

Από ψητοπωλείο στην περιοχή Hackney ζώνη 3 στο Λονδίνο, ζητείται ψήστης - τυλιχτής να γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα, για μόνιμη εργασία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 07475255881 κος Σωτήρης.

Καλά Χριστούγεννα από το Ελληνικό Σχολείο Έσλιγκεν


Επίθεση με μολότοφ στην εβραϊκή Συναγωγή στο Γκέτεμποργκ

Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά στην εβραϊκή Συναγωγή στο Γκέτεμποργκ.

Οι φλόγες συνεχίζουν να απειλούν χιλιάδες σπίτια στην Καλιφόρνια- Ανησυχία και στο Σαν ΝτιέγκοΟι φλόγες συνεχίζουν να καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους σήμερα στη νότια Καλιφόρνια, όπου η μικρή και σύντομη εξασθένιση των ανέμων ναι μεν διευκόλυνε το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ωστόσο χιλιάδες κατοικίες παραμένουν υπό απειλή.