Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ζητείται λαντζιέρης εως 45 χρονών από ελληνικό εστιατόριο κοντά στο Mannheim

Ζητείται λαντζιέρης από ελληνικό εστιατόριο κοντά στο Mannheim. Τηλέφωνο επικοινωνίας 0172-8371687

Ζητείται ζευγάρι από ελληνικό εστιατόριο στο Zwickau

Ζητειται ζευγαρι σε ελληνικο εστιατοριο στο Zwickau. Περισσοτερες πληροφοριες 015205239759

Ο αντιδικτατορικός αγώνας των Ελλήνων στη ΓερμανίαΜισός αιώνας συμπληρώνεται εφέτος από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα. Η επταετής διδακτορία που ακολούθησε δεν αφορούσε όμως μόνο την ίδια τη χώρα. Σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη δημιουργήθηκαν κέντρα αντίστασης ενάντια στη χούντα.

Ένα λιοντάρι στη Σόφια ξυπνάει μνήμες «Μεγάλης Βουλγαρίας»

.Οι εμμονές του Βούλγαρου υπουργού Εθνικής Άμυνας Κραζιμίρ Καρακατσανόφ, απειλούν να προκαλέσουν διπλωματική κρίση ανάμεσα στην Αθήνα και στην Σόφια. Η τελευταία πρωτοβουλία του Καρακατσανόφ, ηγέτη του βουλγαρικού εθνικιστικού κόμματος VMRΟ που συμμετέχει στην κυβέρνηση Μπορίσοφ, να στήσει εκ νέου παλαιότερο μνημείο που παραπέμπει στη «Μεγάλη Βουλγαρία» της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου (1878), διχάζει τη βουλγαρική κυβέρνηση και προκαλεί αντιδράσεις στις γειτονικές χώρες.

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να ανατινάξει το Big Ben"Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας" προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος, σε μία ακόμη αφίσα που έχει ως στόχο να σπείρει τον τρόμο ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Στην αφίσα απεικονίζεται ένας "μαχητής" του ISIS, ζωσμένος με εκρηκτικά και κρατώντας ένα αυτόματο όπλο, δίπλα σε μία βρετανική σημαία που φλέγεται, ενώ στο πίσω μέρος το πιο εμβληματικό μνημείο της βρετανικής πρωτεύουσας, το Big Ben, είναι επίσης παραδομένο στις φλόγες, καθώς έχει μόλις... ανατιναχθεί.

Αυστραλία: Η πολιτεία της Βικτόρια νομιμοποιεί την ευθανασίαΗ Βικτόρια έγινε σήμερα η πρώτη Πολιτεία της Αυστραλίας που επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στο τελικό στάδιο μιας ανίατης ασθένειας να ζητούν να τερματίζεται η ζωή τους, καθώς το τοπικό κοινοβούλιο ενέκρινε τον νόμο περί ευθανασίας που άλλες Πολιτείες αναμένεται να χρησιμοποιήσουν ως πρότυπο.