Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Ζυρίχης

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Ζυρίχης,

Η Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της στις 3 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Ζυρίχης (Wasserwerkstrasse 92, 8037 Zürich).

Ώρα έναρξης 16:00!
Είσοδος ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνικού Σχολείου Δουβλίνου



Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνικού Σχολείου και να τραγουδήσετε μαζί μας τα κάλαντα την Κυριακή 10/12 στις 14:30 στο Palatine room του Εθνικού Μουσείου Collins Barracks, απέναντι από την Εκκλησία.
Το Palatine room βρίσκεται στον πρώτο όροφο ακριβώς πάνω από το cafe Brambles.

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων


Προσπάθεια δημιουργίας ποδοσφαιρικής ομάδας 5χ5 από την Ελληνική Κοινότητα Μάλτας



Ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις σε ποδοσφαιρική ομάδα (5×5 ή 7×7 ανάλογα με τη συμμετοχή) της Hellenic Society Malta - Ελληνική Κοινότητα Μάλτας? ⚽️⚽️⚽️

Are you interested to participate in the football team (5×5 or 7×7 depending on the number of participants) of the Hellenic Society of Malta?

Στείλε μας εμαιλ στο info@hellenicsocietymalta.com

Μάθιου Μπογδάνος: Ο Έλληνας Ιντιάνα Τζόουνς



Του ΤΙΜΟΥ ΦΑΚΑΛΗ

Tις τελευταίες δύο δεκαετίες ο Ελληνοαμερικανός Μάθιου Μπογδάνος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον εντοπισμό των κλεμμένων αρχαιοτήτων. Από το γραφείο του στο Μανχάταν, όπου υπηρετεί ως βοηθός (deputy) του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, σχεδιάζει τις μυστικές επιχειρήσεις για την εξάρθρωση κυκλωμάτων αρχαιοκαπήλων που έχουν αρπάξει σπάνια αρχαία από το Ιράκ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τενερίφη: Δεκάδες τραυματίες από κατάρρευση πατώματος σε ντισκοτέκ



Τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν τμήμα του πατώματος σε μια ντισκοτέκ στην Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να καταλήξουν στο υπόγειο του κτιρίου, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Κουξχάφεν



Ένας άνδρας ηλικίας 29 ετών, με καταγωγή «πιθανόν» από τη Συρία, παρέσυρε σήμερα με το όχημα που οδηγούσε μια ομάδα πεζών μπροστά από μια ντισκοτέκ στο Κουξχάφεν, στη βόρεια Γερμανία, με αποτέλεσμα να τραυματίσει 6 ανθρώπους, έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία, η οποία αναφέρει επίσης ότι μια διαμάχη που προηγήθηκε φαίνεται πως αποτέλεσε το κίνητρο της ενέργειάς του.

Ηπειρωτική βραδιά από τον Ηπειρωτικό Σύλλογο Αννοβέρου