Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Βγήκε για μερικά ποτά σε περιοχή της Ρουμανίας και βρέθηκε στο...Λονδίνο!Μια απίστευτη ιστορία είδε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ένας άνδρας ήπιε τα ποτά του και ξαφνικά βρέθηκε στο Λονδίνο ενώ έμενε στη Ρουμανία!

Ο Mihai Danciu είναι ένας τυπικός Ρουμάνος, που του αρέσει κάποια βράδια να βγαίνει και να πίνει με τους φίλους του σε ένα τοπικό μπάρ στην μικρή πόλη Albesti της Ρουμανίας.

Γαλλία: Απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα. Επτά συλλήψειςΟλοκληρώθηκε πολύμηνη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Γαλλίας, όπως αναφέρουν επίσημες αστυνομικές πηγές, η οποία είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποτράπηκε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια και ήδη κρατούνται επτά άτομα, ηλικίας από 16 έως 65 ετών.

Σίδνεϊ: Νεκρά δύο παιδιά όταν αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» μέσα σε τάξη τουςΔύο παιδιά ηλικίας οκτώ ετών βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που έκαναν μάθημα στο σχολείο τους, στο Σίδνεϊ, όταν ένα αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην αίθουσα.

Ακόμα τρία παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το όχημα πέρασε μέσα από τον ξύλινο τοίχο του σχολείου, όπου 24 μικροί μαθητές έκαναν μάθημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Aνακαλύφθηκε γυμναστήριο των ελληνιστικών χρόνων στην ΑίγυπτοΈναν χώρο, που θυμίζει Ελλάδα στα αρχαία της στάδια, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή Ουάτφα της Αιγύπτου (κάπου 100 χιλιόμετρα από το Κάιρο), εκεί όπου κάποτε υπήρχε το αρχαίο χωριό με το όνομα Φιλοτέρης, που ίδρυσε ο Πτολεμαίος ο Β΄ το 300 π.Χ., από την αδελφή του Φιλοτέρα.

Σημαντική ανακοίνωση για όσους ενοικιάζουν ακίνητα τύπου airbnb
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής σύμφωνα με την οποία όλοι όσοι ενοικιάζουν ακίνητα τύπου (airbnb), θα υποχρεούνται να καταχωρούν στοιχεία.Η ως άνω ρύθμιση προβλέπεται στο άρθρο 111 του Ν.4446/2016 (Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής) το οποίο θα τηρείται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξη στο Μητρώο,τη σχετική φορολογία και ενδεχόμενα πρόστιμα επικοινωνήστε με το Δικηγορικό μας Γραφείο.

http://www.law4all.gr

1.000 Γερμανοί και μεγάλες γερμανικές εταιρείες στα Paradise PapersΣτα Paradise Papers περιλαμβάνονται πάνω από 1.000 Γερμανοί, αλλά και μεγάλες γερμανικές εταιρείες.

Ειδικότερα, στα Paradise Papers εμφανίζονται και πολύ μεγάλες γερμανικές εταιρείες, όπως είναι η Sixt, τα Γερμανικά Ταχυδρομεία (Deutsche Post), η αλυσίδα ξενοδοχείων Meininger, η Siemens, η ασφαλιστική εταιρεία Allianz, η φαρμακευτική εταιρεία Bayer και η Deutsche Bank.

Εγκαινιάζεται το Λούβρο στο Αμπού Ντάμπι

Το μουσείο του Λούβρου στο Αμπού Ντάμπι, "πιο οικουμενικό από το Λούβρο" στο Παρίσι, σύμφωνα με τον Τζακ Λανγκ, εγκαινιάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια την Τετάρτη, μεταφέροντας το γαλλικό σύμβολο στην Ανατολή με το μήνυμα της "ανεκτικότητας" σε μια περίοδο ιδιαίτερα βίαιη.

Ελληνες αναζητούν θέσεις εργασίας στην ΚύπροΧιλιάδες Ελλαδίτες βρίσκουν ή αναζητούν μια θέση εργασίας στην Κύπρο στέλνοντας βιογραφικά για όλες σχεδόν τις δουλειές. Το κύμα μετανάστευσης έφερε με βάση τα επίσημα στοιχεία 32.069 άτομα από την Ελλάδα. Μόνον από την αρχή του χρόνου έως τον Οκτώβριο οι εγγραφές στο Τμήμα Μετανάστευσης ήταν 3.790.