Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Πιτσαρία στη Φλόριντα απαγόρευσε την είσοδο σε παιδιάΑν μέχρι τώρα το σύνηθες ήταν να βλέπουμε στα μπαρ και τα εστιατόρια πινακίδες για απαγόρευση του καπνίσματος ή εισόδου ζώων, τώρα μια πιτσαρία στη Φλόριντα έκανε το αδιανόητο: Απαγόρευσε την είσοδο σε παιδιά.

Ο Γερμανός πρόεδρος δίνει 3.000 ευρώ για να βρει... μπάτλερ

Μπάτλερ αναζητεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με επίσημη αγγελία, η οποία κάνει λόγο για «συνεργάτη στον τομέα των υπηρεσιών» του Ανακτόρου «Bellevue» στο Βερολίνο, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη της υποδοχής και της φροντίδας των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ θα ταξιδεύει και μαζί με τον Πρόεδρο.

Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς πελάτες στο Παρίσι

Στο «O’naturel» που άνοιξε για το κοινό την Παρασκευή οι πελάτες θα μπορούν να ευχαριστηθούν το δείπνο τους, όπως τους γέννησε η μητέρα τους Μια χώρα γνωστή για το laissez-faire στον γυμνισμό, η Γαλλία διαθέτει πλαζ, κάμπινγκ και πισίνες για γυμνιστές.

Λιθουανία: Το μυστήριο του στοιχειωμένου λόφου με τους 100.000 σταυρούςΜερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη Σιαουλάι, στον βορρά της Λιθουανίας, ένα χωμάτινο ανάχωμα, ένας λόφος με αιώνες πολυτάραχης ιστορίας, μοιάζει να λυγίζει κάτω από το βάρος χιλιάδων σταυρών. Καθώς ο άνεμος φυσά στα χωράφια της λιθουανικής υπαίθρου, περίτεχνα διακοσμημένα ροζάρια ταλαντώνονται πάνω σε μεταλλικούς και ξύλινους σταυρούς, δημιουργώντας ένα παράξενο κι απόκοσμο μουσικό «χαλί» που ταξιδεύει με τον αέρα.

"Mega Gyros" σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό και Παναμά !Μία ελληνική επιχείρηση κατάφερε να κάνει τον γύρο παγκόσμιο προϊόν και να τον φτάσει μέχρι τον μακρινό Παναμά... Το «greek souvlaki» είναι προφανώς γνωστό στο εξωτερικό, στην Αμερική και σε πολλές χώρες, ωστόσο μια επιχείρηση έφτιαξε ένα εργοστάσιο στην Ελλάδα, ένα δεύτερο εργοστάσιο στην Αμερική, μία αλυσίδα σουβλατζίδικων και άλλαξε την εικόνα των ψητοπωλείων ελληνικού φαγητού στο εξωτερικό.