Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αμβούργο: Πολίτες ζητούν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες από τα ελληνικά νησιά

Στην ηλεκτρονική σελίδα του NDR δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο «Να στείλει η κυβέρνηση πρόσφυγες στο Αμβούργο». Συγκεκριμένα, αναφέρει πως τριάντα πέντε οργανισμοί, μεταξύ των οποίων και συνδικαλιστικές ενώσεις, σύλλογοι και περισσότεροι από 4.500 άνθρωποι υπέγραψαν το ηλεκτρονικό αίτημα με τίτλο «Το Αμβούργο έχει θέσεις», το οποίο θα παραδοθεί σε εκπρόσωπο της Γερουσίας στις 8 Νοεμβρίου. Οι υπογράφοντες εκτιμούν ότι το Αμβούργο διαθέτει 1.000 θέσεις για πρόσφυγες και ζητούν να μεταφερθούν άτομα από την Ελλάδα στο Αμβούργο.

Αυστραλία: Άγριος γυναικοκαβγάς στη μέση του δρόμου

Επικός γυναικοκαβγάς μέσα στη μέση του δρόμου τραβά τα βλέμματα έκπληκτων περαστικών, που δεν μπορούν να πιστέψουν το σκηνικό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους!


Το βίντεο που τραβήχτηκε από οδηγούς σε πολυσύχναστο δρόμο, εν ώρα αιχμής, στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στο προάστιο Penrith του Sydney, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Έχουν τα καθίσματα της «British Airways» ακάρεα;

Στο άκουσμα της εταιρείας British Airways, οι περισσότεροι πελάτες έχουν στο μυαλό τους την πολυτέλεια, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την καθαριότητα.


Πώς θα σας ακουγόταν η είδηση, όμως, ότι ταξιδιώτες σε πολύωρη πτήση ήρθαν αντιμέτωποι με τα ενοχλητικά ζωύφια που χουχουλιάζουν σε στρώματα και καρέκλες, τα γνωστά σε όλους μας, ακάρεα;

Ανέστης Βλασακάκης: Ο Έλληνας 'βασιλιάς' των ψαριών στην Κολωνία«Εt Fesch Hus» στην διάλεκτο της Κολωνίας, τα Kölsch, σημαίνει ιχθυοπωλείο, επί λέξει «σπίτι του ψαριού». Αυτό είναι το όνομα ενός oνομαστού ψαράδικου στην καρδιά της Κολωνίας, στην Eigelstein Strasse, το οποίο πριν από δυο χρόνια αποφάσισε να αγοράσει από τον παλιό ιδιοκτήτη του, ο Ανέστης Βλασακάκης.

Η Μάλτα επικηρύσσει τους δολοφόνους της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία

Η κυβέρνηση της Μάλτας ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην καταδίκη των υπεύθυνων για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία. «Πρόκειται για υπόθεση εξαιρετικής σημασίας που απαιτεί μέτρα εξαιρετικού χαρακτήρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης της Μάλτας.

Ιταλία: Δημοψήφισμα σε δύο περιφέρειες για αυτονομίαΟι βόρειες περιφέρειες Βένετο και Λομβαρδία καλούν την Κυριακή τους κατοίκους να αποφασίσουν αν επιθυμούν οι περιοχές τους να μπορέσουν να αποκτήσουν ουσιαστική αυτονομία σε σειρά σημαντικών τομέων. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 23.00 τοπική ώρα για τα 7.900.000 των ψηφοφόρων στη Λομβαρδία, και τα 4.000.000 στο Βένετο.