Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017
Το Χόλιγουντ επενδύει 250 εκατ. δολάρια στη Σύρο
Τρεις σημαντικοί άνθρωποι της βαριάς βιομηχανίας του θεάματος, βραβευμένοι με Όσκαρ, είχαν την ιδέα να μετατρέψουν τη Σύρο σε Universal Studios. Ο Αμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Στίβεν Μπερνστάιν, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κινηματογραφικών παραγωγών Τσαρλς Λι και ο πρωτοπόρος του animation Μάρτιν Μενιέρ ήρθαν στην Ελλάδα με ένα σχέδιο για πακέτο επενδύσεων ύψους 250 εκατ. δολαρίων.
Άγγλοι απατεώνες υποσχέθηκαν σε ανήλικο Ροδίτη ποδοσφαιρική καριέρα!
Ποινική δίωξη για απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου εις βάρος δύο Άγγλων, που με την χρήση του facebook εξαπάτησαν ένα ανήλικο αγόρι και την μητέρα του, πείθοντάς τους ότι θα τον ενέγραφαν σε ποδοσφαιρική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ως «στρατολογητές» ταλέντων της FIFA!
Ιαπωνία: Έκαψε τα πέντε παιδιά και τη σύζυγό του
Πέντε παιδιά και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία εξαιτίας φωτιάς που ομολόγησε ότι έβαλε από πρόθεση ο πατέρας της οικογένειας, όπως μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Χιτάτσι, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, η αστυνομία ανακάλυψε πέντε πτώματα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Χιτάτσι, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, η αστυνομία ανακάλυψε πέντε πτώματα.
Αλ. Λιόκης: Ενας Ελληνας, υπεύθυνος εξωτερικού σχεδιασμού της Alfa Romeo
Υπεύθυνος εξωτερικού σχεδιασμού στην Alfa Romeo στο Τορίνο, τη «Μέκκα» του σχεδιασμού αυτοκινήτων, ο Αλέξανδρος Λιόκης έχει τη δική του, σχεδόν παραμυθένια, ιστορία μιας διαδρομής από το ΤΕΙ βιομηχανικού σχεδιασμού της Κοζάνης μέχρι την «καρδιά» της διάσημης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ελλάδα, μεταπτυχιακό, πρακτική από το 2013 στη …φωλιά των Alfisti και επιτυχία!
Eνας στους τρεις Γερμανούς δηλώνει ότι θα μπορούσε να κάνει σεξ με ρομπότ
Διόλου απίθανο θεωρεί το ενδεχόμενο να κάνει σεξ με ένα ρομπότ ένα σημαντικό ποσοστό Γερμανών και Αμερικανών ανδρών, σύμφωνα με έρευνα, αρκεί να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.
Δύο έρευνες κοινής γνώμης της εταιρείας YouGov σε Γερμανία και ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι το ένα τρίτο των Γερμανών και το ένα τέταρτο των Αμερικανών ανδρών μπορούν να φαντασθούν τον εαυτό τους να κάνουν σεξ με ένα ρομπότ, αρκεί βέβια το σεξ να είναι τεχνικά δυνατό και η αίσθησή του να είναι «πραγματική».
Σερβία: Δεν θα χρησιμοποιούμε την ονομασία «ΠΓΔΜ»
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, είχε σήμερα στο Βελιγράδι ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ.Αμανατίδης που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στην επίσημη επίσκεψή του στην Σερβία.
Συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις και ο κ. Ντάτσιτς με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατέστησε σαφές ότι όσον αφορά στην ΠΓΔΜ, η Σερβία στα διεθνή φόρα θα χρησιμοποιεί την ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις και ο κ. Ντάτσιτς με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατέστησε σαφές ότι όσον αφορά στην ΠΓΔΜ, η Σερβία στα διεθνή φόρα θα χρησιμοποιεί την ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)