Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
Ελβετική εταιρεία πουλά... αέρα από τις Άλπεις
Μία ελβετική start-up εμφιαλώνει φρέσκο αέρα από την Ελβετία, με σκοπό να τον πουλήσει σε κατοίκους πόλεων ανά τον κόσμο που έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό όπως αυτές στην Κίνα και την Ινδία.
Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αέρας συλλέγεται από διάφορες τοποθεσίες γύρω από τις ελβετικές Άλπεις και συμπιέζεται σε δοχείο. Έρχεται με μια προσαρτημένη μάσκα προσώπου για να βοηθήσει στην αναπνοή.
Ερασιτέχνης αρχαιολόγος ανακάλυψε μωσαϊκό με ήρωα της ελληνικής μυθολογίας
Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανασκαφής μιας ομάδας ερασιτεχνών αρχαιολόγων στην Βρετανία, ανακαλύφθηκε ένα σπάνιο αρχαίο ρωμαϊκό μωσαϊκό. Ενώ η ομάδα έχει ανακαλύψει πολλά σημαντικά αντικείμενα τα τελευταία τρία χρόνια, το εύρημά τους αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η ομάδα αποτελείται από 55 μέλη 9 έως 80 ετών και εργάζονται κοντά στο χωριό Boxford στο Berkshire με χρηματοδότηση από τις τοπικές Αρχές.
Υπέρ του Grexit το 25% των επόμενων Γερμανών βουλευτών
Από τον γερμανικό προεκλογικό αγώνα των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη γερμανική βουλή απουσίασε σχεδόν πλήρως το ζήτημα του ελληνικού ζητήματος. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι που στηρίζουν τα δανειακά προγράμματα για την Ελλάδα δεν έχουν κανένα λόγο να προβάλουν προεκλογικά ένα θέμα που διχάζει τους Γερμανούς.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)