Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Σαουδ. Αραβία: "Να μην οδηγούν οι γυναίκες γιατί έχουν το ένα τέταρτο ενός εγκεφάλου"!Ένας Σαουδάραβας κληρικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο, καθώς είπε ότι οι γυναίκες δεν αξίζουν να οδηγούν επειδή έχουν μόνο ένα τέταρτο ενός εγκεφάλου. Ο Σεΐχ Σαάντ Αλ-Χιτζρί, απαγορεύτηκε επίσης να εκτελεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα εξαιτίας των εξωφρενικών του σχολίων.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 35 ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ FreiburgΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 35 ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ
ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ
Στην περιοχη Freiburg Γερμανια
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ : 15.10.2017

Ελβετική εταιρεία πουλά... αέρα από τις ΆλπειςΜία ελβετική start-up εμφιαλώνει φρέσκο ​​αέρα από την Ελβετία, με σκοπό να τον πουλήσει σε κατοίκους πόλεων ανά τον κόσμο που έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό όπως αυτές στην Κίνα και την Ινδία.


Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αέρας συλλέγεται από διάφορες τοποθεσίες γύρω από τις ελβετικές Άλπεις και συμπιέζεται σε δοχείο. Έρχεται με μια προσαρτημένη μάσκα προσώπου για να βοηθήσει στην αναπνοή.

Αυστρία: Πρόστιμο 150 ευρώ σε όποια μουσουλμάνα φορά μπούρκαΚαμπάνια εναντίον των μουσουλμάνων φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση της Αυστρίας, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιndependent, έχει εκδώσει αφίσες και φυλλάδια που απειλούν ευθέως τις γυναίκες που συνεχίζουν να φορούν μπούρκα παρά την απαγόρευση που θα ισχύει από την 1η Οκτωβρίου.

Ερασιτέχνης αρχαιολόγος ανακάλυψε μωσαϊκό με ήρωα της ελληνικής μυθολογίαςΛίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανασκαφής μιας ομάδας ερασιτεχνών αρχαιολόγων στην Βρετανία, ανακαλύφθηκε ένα σπάνιο αρχαίο ρωμαϊκό μωσαϊκό. Ενώ η ομάδα έχει ανακαλύψει πολλά σημαντικά αντικείμενα τα τελευταία τρία χρόνια, το εύρημά τους αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η ομάδα αποτελείται από 55 μέλη 9 έως 80 ετών και εργάζονται κοντά στο χωριό Boxford στο Berkshire με χρηματοδότηση από τις τοπικές Αρχές.

Υπέρ του Grexit το 25% των επόμενων Γερμανών βουλευτώνΑπό τον γερμανικό προεκλογικό αγώνα των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη γερμανική βουλή απουσίασε σχεδόν πλήρως το ζήτημα του ελληνικού ζητήματος. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι που στηρίζουν τα δανειακά προγράμματα για την Ελλάδα δεν έχουν κανένα λόγο να προβάλουν προεκλογικά ένα θέμα που διχάζει τους Γερμανούς.

Συνελήφθη άνδρας που συνδέεται με τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη

Άνδρα που συνδέεται με τον τρομοκρατικό ισλαμιστικό πυρήνα που αιματοκύλισε την Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα συνέλαβε η Αστυνομία της Καταλονίας.

Πρόκειται για ένα 24χρονο, που κατοικεί στην Ισπανία αλλά προέρχεται από το Μαρόκο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.