Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ουκρανός Πρόεδρος: Η Ρωσία ετοιμάζεται για παγκόσμιο πόλεμοΤο φάσμα μίας παγκόσμιας στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έθιξε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Μόσχα ετοιμάζει τις δυνάμεις της για μεγάλο πόλεμο με τη Δύση στην Ανατολική Ευρώπη», αναφερόμενος στις στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα από τις ρωσικές δυνάμεις, ως αντιστάθμισμα σε εκείνες του ΝΑΤΟ τους προηγούμενους μήνες στην περιοχή.

Το Βερολίνο δεν υποχρεούται στην καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στην Πολωνία

Η Γερμανία δεν υποχρεούται να καταβάλει πολεμικές αποζημιώσεις στην Πολωνία, καθώς το θέμα έχει διευθετηθεί «από το 1953», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης μετά τη δήλωση της Βαρσοβίας ότι μπορεί να αξιώσει πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία.

Η Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία στην 30η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ΜόσχαςΜε τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία στο επίκεντρο η Ελλάδα συμμετέχει και φέτος στην 30η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Μόσχας  με το Ελληνικό Περίπτερο και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει το Ελληνικό ίδρυμα Πολιτισμού με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Ένωση Ποντίων Bielefeld

Η Ένωση Ποντίων Bielefeld και Περιχώρων "19η ΜΑΗ",
προσκαλεί ΟΛΑ τα μέλη της, φίλους και γνωστούς να παρευρεθούν στην ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει στις 28.10.2017 και ώρα 20:00 στη γνωστή αίθουσα Ravensberger Spinnerei Bielefeld μαζί με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη της ποντιακής μουσικής σκηνής ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ!!!!
Την βραδιά θα πλαισιώνει η μουσική μπάντα ΕΛΛΑΣ 2000.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για ένα αξέχαστο γλέντι μέχρι πρωίας!