Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Η Νατάσα Κωνσταντίνου παρουσιάζει τον "Ανεκπλήρωτο Έρωτα" μέσα από το Omogeneianews

Τον "Ανεκπλήρωτο Έρωτα"της μας παρουσιάζει η Νατάσα Κωνσταντίνου,μία δυναμική μπαλάντα με ροκ επιρροές. Το τραγούδι ,είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την ανερχόμενη στον χώρο στιχουργό Μαριάννα Τσαγκαράκη.

Έντεκα επιθέσεις έχουν αποτραπεί από την αρχή του χρόνου στη Γαλλία

Έντεκα επιθέσεις έχουν αποτραπεί από την αρχή του χρόνου στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας (DGSI).

Σύμφωνα με μια πηγή, το τελευταίο σχέδιο επίθεσης ματαιώθηκε με τη σύλληψη την περασμένη εβδομάδα στο Σεντ-Ουέν (Σεν-Σεν-Ντενί) ενός προσώπου που ήθελε να επιτεθεί στις δυνάμεις της τάξης.

Κομισιόν προς Volkswagen: Επισκευάστε άμεσα τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο «dieselgate»

Να επισκευάσει άμεσα όλα τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «dieselgate» καλούν τον Όμιλο Volkswagen οι αρχές της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με κοινή επιστολή τους προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου.

Ισχυρός σεισμός 8 Ρίχτερ συγκλόνισε το ΜεξικόΣεισμική δόνηση μεγέθους 8 βαθμών συντάραξε στις 07.51 το πρωί της Παρασκευής το Μεξικό.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται 93 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Tres Picos και το εστιακό βάθος εκτιμάται στα δέκα χιλιόμετρα.

Υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι.

NEWS247.GR

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 'TOURNATUR 2017' ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΕπιτυχημένη ήταν η παρουσία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη θεματική έκθεση τουρισμού με τίτλο “TOURNATUR 2017” που πραγματοποιήθηκε στo Ντίσελντορφ της Γερμανίας.