Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ Π. Κουρουμπλή με τον πρέσβη της ΓερμανίαςΟ Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής συναντήθηκε με το νέο πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Jens Plötner, κατόπιν πρωτοβουλίας της γερμανικής πλευράς. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σε διμερές, ενωσιακό και διεθνές επίπεδο.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με φίλους του Ιδρύματος διάδοσης της ελληνικής γλώσσας στο ΜοντεβιδέοΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με φίλους του Ιδρύματος διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού «Μαρία Τσάκος» με έδρα το Μοντεβιδέο.

Τρόμος στον αέρα: Έσβησε η μηχανή αεροπλάνου σε πτήση Σικάγο-Λονδίνο

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δεκάδες επιβάτες της πτήσης #BA294 της British Airways, όταν η μία μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες και λίγο μετά έσβησε, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν αρκετές χιλιάδες πόδια ψηλά.

Ιταλία: 39χρονος άφησε την επιχείρησή του στους εργαζομένους τουΟ Ιταλός Αντρέα Κομάντ έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών εξαιτίας μιας ιδιαίτερα επιθετικής ασθένειας. Ζήτησε να γίνει σεβαστή η τελευταία του επιθυμία: όρισε το συνεργείο αυτοκινήτων που είχε στην ιδιοκτησία του να το κληρονομήσουν οι πέντε εργαζόμενοι του, με τους οποίους είχε μοιραστεί τόσες χαρές και λύπες.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Φλόριντα λόγω «Ίρμα»

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας Ρικ Σκοτ ανακοίνωσε ότι κηρύσσει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ώστε να γίνουν εσπευσμένες προετοιμασίες για το ενδεχόμενο ο ισχυρός κυκλώνας Ίρμα, που ενισχύθηκε σε κατηγορία 4, να πλήξει την Πολιτεία, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ντούισμπουργκ : Φωτιά σε κτίριο -Δύο νεκροί τουλάχιστον 10 τραυματίες

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και δέκα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο στο οποίο διαμένουν ως επί το πλείστον μετανάστες στην πόλη Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Συγγνώμη από τη Lidl για την αφαίρεση σταυρών από εκκλησίες της Σαντορίνης

Η εταιρεία προσπάθησε αρχικά να δικαιολογηθεί και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη. To γεγονός πάντως προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το πρωτοφανές αυτό γεγονός.