Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Λος Άντζελες: «Στάχτη» 20.000 στρέμματα - εκκενώθηκαν εκατοντάδες σπίτια

Μια πυρκαγιά, για την οποία οι αρχές λένε πως «δεν έχει προηγούμενο», μαίνεται σήμερα στις παρυφές του Λος Άντζελες, προκαλώντας την εκκένωση εκατοντάδων κατοικιών στη δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική πόλη, καθώς και την καταστροφή ενός σπιτιού.

Γερμανία: Ένας στους δύο μαθητές υποφέρει από έντονο άγχοςΤο στρες ξεκινά από το... δημοτικό ενώ εμφανίζεται συχνότερα στα κορίτσιαΣχεδόν ένα στους δύο μαθητές στη Γερμανία διακατέχονται από στρες.

Αντιτρομοκρατικοί έλεγχοι χιλιάδων φορτηγών στην Ιταλία

Πάνω από 27.000 έλεγχοι σε μικρά και μεγάλα φορτηγά πραγματοποιήθηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, στο πλαίσιο των αντιτρομοκρατικών μέτρων που έχει υιοθετήσει η Ιταλία.

Αγωνία στη Φρανκφούρτη για τη βόμβα των 1,8 τόνων κοντά στη Bundesbank

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη εκκένωση στη μεταπολεμική ιστορία της Γερμανίας με τους πυροτεχνουργούς να επιχειρούν σήμερα να εξουδετερώσουν μία βόμβα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αφού πρώτα οι αρχές έχουν απομακρύνει περίπου 70.000 πολίτες από τις εστίες τους. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία συντονίζουν την γιγαντιαία αυτή επιχείρηση.

Δημοσκόπηση της Bild: CDU 38%, SPD 24%, τρίτο κόμμα η Αριστερά (Die Linke) με 9%

Ανακάμπτει ελαφρά το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) το ποσοστό του οποίου ανέρχεται πλέον σε 24% (+1% περισσότερο από την προηγούμενη δημοσκόπηση) και παραμένει στάσιμο το Χριστιανoδημοκρατικό (CDU) με ποσοστό 38%, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Enmid, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild.