Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ελβετία: Νέα κατολίσθηση στις Ελβετικές ΆλπειςΈνας βράχος έπεσε σε απομακρυσμένη κοιλάδα στην ανατολική Ελβετία --όπου οκτώ πεζοπόροι καταπλακώθηκαν από κατολίσθηση την περασμένη εβδομάδα-- παγιδεύοντας δύο ανθρώπους οι οποίοι τελικά διασώθηκαν από ελικόπτερο και καταστρέφοντας κτίρια.

«Στη Βρετανία 35.000 τζιχαντιστές, περισσότεροι από οπουδήποτε αλλού»

H Bρετανία έχει 35 χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες στο έδαφός της, τους περισσότερους τζιχαντιστές στην Ευρώπη, προειδοποιεί ο επικεφαλής σε θέματα τρομοκρατίας στην Ε.Ε.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ο Ζιλ ντε Κερκόβ τονίζει ότι, οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας MI5 έχουν βάλει στο στόχαστρο τρεις χιλιάδες από αυτούς.

Άγριες συμπλοκές ακτιβιστών με αστυνομικούς στην Κολωνία

Πάνω από 6.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και επιχείρησαν να διακόψουν τη λειτουργία ορυχείο εξόρυξης άνθρακαΆγριες συμπλοκές μεταξύ ακτιβιστών και αστυνομικών σημειώθηκαν στα περίχωρα της Κολωνίας, στη Γερμανία, καθώς οι πρώτοι επιχείρησαν να καταλάβουν ορυχείο εξόρυξης άνθρακα και να διακόψουν τη λειτουργία του ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Το Άμστερνταμ «θωρακίζεται» μετά τις επιθέσεις στην Ισπανία

Το Άμστερνταμ θα ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καταλονία και επιδιώκει κυρίως να περιορίσει τις ουρές που σχηματίζονται έξω από τα μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα, ανακοίνωσε η δημαρχία.

Η Κίνα σημαντικότερος εμπορικός εταίρος για τη Γερμανία

Για τη Γερμανία ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος πλέον δεν είναι πλέον οι ΗΠΑ αλλά η Κίνα. Οι προβλέψεις αποδεικνύουν πως η τάση αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Αποτέλεσμα της ανόδου Τραμπ στην εξουσία;