Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 14 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΟι υπηρεσίες διάσωσης στην Ελβετία αναζητούν τουλάχιστον 14 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων Γερμανούς, Αυστριακούς και Ελβετούς τουρίστες, οι οποίοι αγνοούνται από την Τετάρτη, έπειτα από κατολίσθηση που σημειώθηκε σε μια απομονωμένη περιοχή των Άλπεων, στα σύνορα με την Ιταλία.

ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΛΑΚΑ 1500 ΧΡΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μία σπάνια ανακάλυψη ενός αρχαίου λειψάνου και ενός ιστορικού ντοκουμέντου έφεραν στο φως αρχαιολόγοι στην Παλιά Πόλη Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για...ένα μωσαϊκό πάτωμα ηλικίας 1.500 χρόνων πάνω στο οποίο υπάρχει μία ελληνική επιγραφή. Η ανακάλυψη είδε το φως στη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης υπόγειων καλωδίων τηλεπικοινωνίας.

Αμβούργο: Σουπερμάρκετ άδειασε τα ράφια του από ξένα προϊόντα ως μήνυμα κατά του ρατσισμούΔεν πίστευαν τα μάτια τους οι πελάτες ενός σουπερμάρκετ στο Αμβούργο της Γερμανίας, όταν αντίκρισαν σχεδόν άδεια τα ράφια του και στη θέση τους μηνύματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Δήμαρχος της Βενετίας: Όποιος φωνάζει Allahu Akbar στην πόλη μου θα πυροβολείταιΝα πυροβολούν οποιονδήποτε φωνάζει 'Allahu Akbar' στην πόλη του παρά να διακινδυνέψουν μια τρομοκρατική επίθεση διέταξε τους αστυνομικούς ο ακροδεξιός δήμαρχος της Βενετίας, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε συνέδριο στο Ρίμινι.

Στις 2 και 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα το 5ο Travel Trade Athens 2017Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Travel Trade Athens 2017, την κορυφαία διοργάνωση που πραγματοποιεί για 5η χρονιά ο δήμος Αθηναίων, με στόχο την τουριστική προβολή της Αθήνας. Λίγες θέσεις απομένουν για να συμπληρωθούν και οι φετινοί συμμετέχοντες στο workshop. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2017 είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017.

‘ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ’ 8 ,9 Σεπτεμβρίου στην ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΦέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη και σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις προς τιμήν του.
Το Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης και η Ελληνική Κοινότητα Δανίας διοργανώνουν διήμερο αφιέρωμα στο έργο του.

Η Γιορτή του Κρασιού στη ΛεμεσόΗ Γιορτή του Κρασιού είναι μια εκδήλωση άμεσα συνδεδεμένη με τον ανθρώπινο παράγοντα. Πρόκειται για μια πολιτιστική εκδήλωση που οι άνθρωποι διοργάνωναν από τα πανάρχαια χρόνια όταν παρόμοιες γιορτές με αναφορά στο κρασί διοργανώνονταν.