Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ “ΙΕΡΟΚΉΠΙΑ 2017”ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΣΤΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ


Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας

Πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο θα είναι φέτος το διήμερο Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Αυγούστου, εντός του χώρου καθώς και στο προαύλιο του Μεσαιωνικού Μοναστηριού.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΓΕΙΑΣ 2017-2018


Πόλις Χρυσοχούς: Θεατρική Παράσταση "Ο γλάρος Ιωνάθαν"Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ RECTUS CENTRUM(ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΓΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΑΘΑΝ» ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ομογενής επικεφαλής σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες βιοτεχνολογίας

O Μισέλ Βουνάτσος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Biogen Inc. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Biogen Inc. Διαδέχεται στη συγκεκριμένη θέση, τον ελληνικής καταγωγής Γιώργο Σκάνγκο,

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ισοπέδωσε το νησί Ισκια στην Ιταλία-2 νεκροί


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον ασθενή μεν, 4,2 Ρίχτερ, καταστροφικό δε, σεισμό στο νησάκι Ισκια στην Ιταλία.

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 39 έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι, παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια κτηρίων που κατέρρευσαν.

Αναβαθμίσεις στο αεροδρόμιο ΛάρνακαςΜε κύριο στόχο την ταχεία εξυπηρέτηση των επιβατών τέθηκαν σε λειτουργία στο Αεροδρόμιο Λάρνακας επτά ηλεκτρονικές θύρες, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο των αναχωρήσεων και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήρως το επιβατικό κοινό.