Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λονδίνο: Φωτιά σε τρένο, το εγκατέλειψαν οι επιβάτεςΑναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο μετρό του Λονδίνου, όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα τρένο της γραμμής Bakerloo.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε στην στάση «Oxford Circus» και οι επιβάτες το εγκατέλειψαν μέσω των εξόδων κινδύνου και των κλιμακοστάσιων.

Ματαιώθηκε η πτήση από Κέρκυρα για Τσεχία λόγω μέθης !Το «τερμάτισε» το αλκοολόμετρο σε έλεγχο που του έκανε η αστυνομία ύστερα από παράκληση του πιλότου της πτήσης, αφού όταν του ζήτησε να εκτελέσει κάποια καθήκοντα ασφαλείας, εκείνος απλά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε ανάσκελα από το ποτό στο δάπεδο του αεροπλάνου

Μαθητής από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Αμερική

Ο Σπύρος Μπάζιος, μαθητής της Γ΄ Λυκείου μέχρι πριν δύο μήνες, είναι το πρόσωπο που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διατλαντικό πρόγραμμα ¨Benjamin Franklin¨ στην Αμερική.

Αλβανία: Σε πύρινο κλοιό 10 χωριά της ελληνικής μειονότηταςΣε απόγνωση βρίσκονται δέκα ελληνικά μειονοτικά χωριά στους δήμους της Δρόπολης και της Φοινίκης στην Αλβανία.


Στον δήμο Δρόπολης στο χωριό Γράψη δύο σπίτια, ένας ναός και μια αποθήκη κάηκαν και απειλήθηκε η ζωή τριών ηλικιωμένων. Ένας παλιός ναός κάηκε και στη Φράστανη.