Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

421.000 Έλληνες ζουν στην Αυστραλία σύμφωνα με την Απογραφή του 2016Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Αυστραλίας, που προέρχονται από την Απογραφή του 2016, όπως αυτά δημοσιεύονται σε ελληνικά ΜΜΕ, το ποσοστό του συνολικού πληθυσμού της Αυστραλίας, που δήλωσε, ότι έχει ελληνική καταγωγή, ανέρχεται σε 1.8%. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε 421.000 άτομα.

Στις15 Οκτωβρίου οι εκλογές στην Κάτω ΣαξωνίαMετά τον πολιτικό σεισμό που προκάλεσε η αποχώρηση της βουλευτού των Πρασίνων από τη σημερινή κυβέρνηση και της προσχώρησης της Έλκε Τβέστεν στους Χριστιανοδημοκράτες στην Κάτω Σαξωνία νέες εκλογές θα διεξαχθούν στην Κάτω Σαξονία τη 15η Οκτωβρίου.

Ελέγχους στο κρέας των πουλερικών πραγματοποιεί η ΟλλανδίαΗ Ολλανδία πραγματοποιεί σήμερα ελέγχους στο κρέας των πουλερικών που προέρχεται από τις μονάδες παραγωγής που έπληξε η υπόθεση των μολυσμένων αυγών για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει παρουσία του εντομοκτόνου fipronil, τοξικής ουσίας που έχει οδηγήσει στην καταστροφή εκατομμυρίων αυγών στην Ευρώπη.

Στοκχόλμη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από νοσοκομείοΣυναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στη Στοκχόλμη όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, έξω από νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες.
Το όχημα λέγεται ότι έχει χτυπήσει αρκετούς ανυποψίαστους ανθρώπους κοντά στο ιατρικό κέντρο της Στοκχόλμης.

Βρετανία: Το Brexit ήδη φέρνει … έλλειψη προσωπικού στις επιχειρήσειςΗ έλλειψη προσωπικού στις βρετανικές επιχειρήσεις επιδεινώθηκε τον Ιούλιο, λόγω της αποχώρησης υπαλλήλων που είναι υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από το περυσινό δημοψήφισμα, ανακοίνωσε χθες μια οργάνωση που εκπροσωπεί γραφεία εύρεσης εργασίας.

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: «Αυτοί με έδιωξαν από την Ελλάδα»Στην καταγγελία πως ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα και εργάζεται τώρα στις ΗΠΑ είναι πολιτικός προχώρησε ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής, Πύρρος Δήμας.

«Με είδαν ως εχθρό, ήταν σαν να μου έλεγαν μάζεψέ τα και φύγε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Η Γερμανία στέλνει πρόσφυγες πίσω στην ΕλλάδαΓια πρώτη φορά από το 2011 η Γερμανία θα αρχίσει και πάλι να επαναπροωθεί πρόσφυγες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Κανονισμού του Δουβλίνου, επιβεβαίωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στο μαγκαζίνο της γερμανική τηλεόρασης «Report Mainz», .

Ηλίας Ρούσσος: Ο Ελληνας αστροφυσικός που εξερευνά τον ΚρόνοΕίναι νέος, (κάτω από τα 40), είναι επιστήμονας κύρους, (μεταδιδακτορικός ερευνητής), έχει στη συλλογή του ευρωπαϊκή διάκριση και έχει έρωτα με την αστροφυσική. Αντικείμενο της έρευνάς του είναι το ηλιακό σύστημα και ιδιαίτερα ο Κρόνος, οι δορυφόροι του και η ατμόσφαιρα που τον περιβάλλει.

Από την Στουτγκάρδη....στον ΟΦΗ ο 21χρονος Άγγελος Οικονόμου


Μεταγραφή… εξωτερικού έκλεισε ο ΟΦΗ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Οικονόμου. Ο 21χρονος μέσος από τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, επιστρέφει σε πάτρια εδάφη, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στη Γερμανία.