Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η κόρη μου η ψεύτρα 1967


Ερρίκος Μπριόλας-Μίρκα Καλατζοπούλου-Έφη Οικονόμου-Χριστόφορος Νέζερ-Άρης Μαλλιαγρός-Γιάννης Φύριος

Ελληνικές επενδύσεις άνω των 4 δισ. ευρώ στη Ρουμανία

Δυναμική είναι η Ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Ρουμανία. Ο αριθμός των εταιρειών με ελληνική συμμετοχή και τα επενδεδυμένα ελληνικά κεφάλαια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εμπορικού Μητρώου, από 4.102 εταιρείες στις 31 Δεκεμβρίου 2007 έφτασε στο τέλος του 2016 τις 6.578 εταιρείες

Αλβανός ΥΠΕΞ: Ευγνώμων που η Ελλάδα βοήθησε στις πυρκαγιές στην Αλβανία

Την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά στον Νίκο Κοτζιά για την ουσιαστική συνδρομή της Ελλάδας, όπως υπογραμμίζει, με εναέρια μέσα στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη νότια Αλβανία, εξέφρασε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι στον Πύργο του Άιφελ

Συνελήφθη από τους άνδρες ασφαλείας του Πύργου του Άιφελ λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, άνδρας που έφερε αιχμηρό όπλο και επιχείρησε να περάσει τον έλεγχο ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία εκμετάλλευσης του αξιοθέατου.

Η Γαλλία καταγγέλλει πως 271 τζιχαντιστές έχουν επιστρέψει στη χώρα

Τους 271 έχουν φτάσει οι τζιχαντιστές που έχουν επιστρέψει στη Γαλλία από εμπόλεμες ζώνες στο Ιράκ και τη Συρία και όλοι τους υπόκεινται σε έρευνα από τις διωκτικές αρχές, επεσήμανε σε συνέντευξη του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Le Journal ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ.

Τουλάχιστον δέκα τραυματίες σε πτήση από Αθήνα για ΦιλαδέλφειαΣτιγμές τρόμου έζησαν οι επιβαίνοντες σε πτήση της American Airlines που ξεκίνησε από την Αθήνα και είχε προορισμό τη Φιλαδέλφεια. Κατά τη διάρκεια αυτής από τις ισχυρές αναταράξεις τραυματίστηκαν 10 άτομα.

Ηλ. Ρούσσος: Ο Έλληνας ερευνητής στο Ινστιτούτο Max PlanckΕίναι νέος, (κάτω από τα 40), είναι επιστήμονας κύρους, (μεταδιδακτορικός ερευνητής), έχει στη συλλογή του ευρωπαϊκή διάκριση και έχει έρωτα με την αστροφυσική. Αντικείμενο της έρευνάς του είναι το ηλιακό σύστημα και ιδιαίτερα ο Κρόνος, οι δορυφόροι του και η ατμόσφαιρα που τον περιβάλλει.