Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία απαντά στη FAZ για την ΑντιγόνηΜε επιστολή του προς την Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία, Θ. Δασκαρόλης, απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «Πόσα δισεκατομμύρια αξίζει για μας η Αντιγόνη;»

Γερμανία: Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi απέσυρε όλα τα αυγά από τα καταστήματά τηςΗ εκπτωτική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi αποσύρει προληπτικά όλα τα αυγά από τα περισσότερα από 4.000 καταστήματά της στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα, καθώς αυξάνονται οι φόβοι για ενδεχόμενη μόλυνση των αυγών με εντομοκτόνο.

18χρονος Ελληνοκύπριος ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα ΠληροφορικήςΔεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος, ο Άγγελος Πελεκάνος, ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής, που έγινε στην Τεχεράνη, και εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Άγγελος Πελεκάνος από το Πέρα Χωριό, υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, η οποία με προθυμία ενέκρινε τη σχετική άδεια για να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 10 συνολικά ώρες.

Ελβετία: Η μεγαλύτερη πεζογέφυρα του κόσμου άνοιξε στις ΆλπειςΗ κατασκευή της μεγαλύτερης κρεμαστής γέφυρας πεζών στον κόσμο ολοκληρώθηκε στην Ελβετία, με μήκος 494 μέτρα και σε ύψος 90 μέτρα πάνω από μια αλπική χαράδρα.

Η γέφυρα Τσαρλς Κούονεν αποτελεί μέρος της διήμερης πεζοπορικής διαδρομής Europaweg, που συνδέει τις πόλεις Γκρέχεν και Τσέρματ. Η νέα γέφυρα γλιτώνει τους πεζοπόρους από μια μακρά παράκαμψη τριών με τεσσάρων ωρών μετά την καταστροφή μιας προηγούμενης γέφυρας από την πτώση βράχων.

Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβγαλε σε «δημοπρασία»

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία, από την απαγωγή μιας 20χρονης από την Βρετανία. Η κοπέλα, που εργάζεται ως μοντέλο, βρέθηκε τελικά σε διαμέρισμα του Μιλάνο αλυσοδεμένη, ενώ ο απαγωγέας της επιχειρούσε να την βγάλει σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web).

Θρηνεί η Ελλάς94 Bietigheim: "Έφυγε"από τη ζωή ο Δημήτρης ΠαναγιωτίδηςΗ είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους
Ήταν 03.08.2017 όταν ήρθαν τα δυσάρεστα νέα ότι δεν είσαι πια μαζί μας, έφυγες για ταξίδι μακρινό.