Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Γαλλία: Στις φλόγες αυτοκίνητο από μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρουΣτις φλόγες αυτοκίνητο στην Τουλούζη, πιθανότατα όταν έσκασε η μπαταρία ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως έγινε γνωστό από πηγή της αστυνομίας.


Η πυρκαγιά, από την οποία δεν τραυματίστηκε κανείς, ξεκίνησε γύρω στις 7.30, τοπική ώρα, από τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν η μπαταρία.

Οι ΗΠΑ μηνύουν για καρτέλ τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίεςΤο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης κατέθεσε μήνυση εναντίον των BMW AG, Daimler AG, Volkswagen AG, Audi και Porsche, καθώς φέρεται να απέκρυπταν σε συνεργασία μία σειρά σημαντικών πληροφοριών για την τεχνολογική πρόοδο του κλάδου, από το 1996 έως το 2015.

«Θα σας σφάξουμε στα σπίτια σας»: Τζιχαντιστής του ISIS απειλείΝέες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Δύσης σχεδιάζει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος», όπως απειλεί ένας τζιχαντιστής σε βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Προκαλούν και πάλι οι Σκοπιανοί του ΚαναδάΝέα πρόκληση, πρώτης γραμμής, από τους Σκοπιανούς του Καναδά και τη γνωστή για τις ακραίες εθνικιστικές της θέσεις, αυτοαποκαλούμενη Καναδική «Μακεδονική» Ένωση, που και κατά το παρελθόν έχει διατυπώσει εμπρηστικές απόψεις και έχει γίνει πρόξενος τριβών και εντάσεων.

Στη Γερμανική τηλεόραση ο Λαρισαίος ψηλότερος Έλληνας στον κόσμο

Το ψηλότερο μοντέλο της Γερμανίας είναι Έλληνας με καταγωγή από την Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου 26 ετών, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μόναχο.