Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ιδρύθηκε το Γερμανο-Ελληνικό Ίδρυμα ΝεολαίαςΗ Ομοσπονδιακός Υπουργός Νεολαίας Dr. Katarina Barley και ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νεολαία Παυσανίας Παπαγεωργίου συμφώνησαν τη δημιουργία Γερμανο-Ελληνικού Ιδρύματος Νεολαίας. Το Ιδρυμα έχει σαν στόχο να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της γερμανο-ελληνικής φιλίας και στην εμψύχωση των νέων για την ευρωπαϊκή ιδέα.

Ετήσιο «πικ νικ» από την Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά»

Τα μέλη της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο, «Παναγία Σουμελά», διοργάνωσαν το ετήσιο πικ νικ τους, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, στο χώρο του «Milne Dam Conservation Park».

Αδελφοποίηση Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ με TSV KornburgΗ αδελφοποίηση των αθλητικών σωματείων Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας και TSV Kornburg Νυρεμβέργης είναι γεγονός! Οι δύο αθλητικοί Σύλλογοι αντάλλαξαν επίσημα αλληλογραφία και επισφράγισαν τη μεταξύ τους αδελφοποίηση.

Γερμανός οικονομολόγος: "Καλό για την Ελλάδα ένα προσωρινό Grexit"Υπέρ της προσωρινής αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάσσεται το πρώην στέλεχος της Bundesbank και της ΕΚΤ, Οτμαρ Ισινγκ, που επέκρινε την πολιτική που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

Νέο Δ.Σ. και νέα Ε.Ε. της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας ΘεσσαλώνΗ Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ανέδειξε την Παρασκευή

28.07.2017 στην τακτική Γενική Συνέλευση τα νέα όργανα διοίκησης, των οποίων η

σύνθεση έχει ως ακολούθως:

Κυκλοφορούσε με τόξο και μαχαίρι στο κέντρο του ΜάντσεστερΜε μαχαίρι και τόξο φέρεται να κυκλοφορούσε στο κέντρο του Μάντσεστερ ένας νεαρός άντρας, ο οποίος και συνελήφθη τελικά από την αστυνομία.

Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία

Αξιωματικοί της FSB(Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών) σε επιχείρησή τους που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αγία Πετρούπολη, συνέλαβαν επτά άνδρες από την Κεντρική Ασία οι οποίοι φέρεται πως προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση.