Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Λαικό-Ποντιακό γλέντι στις 24 Ιουνίου στη Νυρεμβέργη


Πρέβεζα - Τη βρήκαν κρεμασμένη έξω από το σπίτι τηςΚρεμασμένη βρέθηκε μια 45χρονη γυναίκα το πρωί της Παρασκευής σε μια ελιά, έξω από το σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καναλακίου, αλλά ήδη ήταν αργά...

Άγιαξ -ΠΑΟΚ στις 15 Ιουλίου στην ΟλλανδίαΑνάμεσα στα πολλά φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, θα αντιμετωπίσει και τον ιστορικό Άγιαξ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο Άμστερνταμ, ωστόσο ακόμα απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίησή του.

H Ford συνεργάζεται με τα γερμανικά ταχυδρομεία για την παραγωγή ηλεκτρικών vanΗ Deutsche Post έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της στα μικρά van με τη σχεδίαση και κατασκευή του StreetScooter μηδενικών ρύπων, και τώρα, και οι δύο εταίροι ενώνουν τις προσπάθειές τους σε ένα project μεγαλύτερου οχήματος. Το πλαίσιο του Ford Transit θα αποτελέσει τη βάση, πάνω στην οποία θα προστεθεί ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία, ενώ η δομή του αμαξώματος θα πληροί τις προδιαγραφές των Deutsche Post και DHL Paket.