Πόσοι Γάλλοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν τον υπέροχο ήλιο και τις παραλίες των νησιών; Φέτος έχουν έναν λόγο παραπάνω, καθώς η Coca Cola αποφάσισε να συνεισφέρει στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τα ελληνικά νησιά και άλλους προορισμούς στην ετικέτα της.
Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017
Πενταπλασιασμός της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας σε Γερμανία, Βέλγιο, Δανία
Η Γερμανία, η Δανία και το Βέλγιο ανακοίνωσαν συμφωνία ορόσημο για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας υπεράκτιας αιολικής ενέργειας κατά πέντε φορές μέσα στην επόμενη δεκαετία.
Σε απεργία οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της VW στη Σλοβακία
Το συνδικάτο των εργαζομένων του εργοστασίου του Volkswagen Group στην Bratislava αποφάσισε να κηρύξει απεργία διαρκείας, διεκδικώντας αυξήσεις 16%.
Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Volkswagen Group στην Σλοβακία αποφάσισαν χθες να ξεκινήσουν απεργιακή κινητοποίηση από την επόμενη Τρίτη, διεκδικώντας αύξηση στους μισθούς τους.
H VW δεν θα αποζημιώσει τους Ευρωπαίους που επηρεάζονται από το Dieselgate
Πλέον είναι οριστικό. Οι 8,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες diesel αυτοκινήτων της VW στην Ευρώπη που διαθέτουν ένα αυτοκίνητο που επηρεάζεται από το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών της αυτοκινητοβιομηχανίας, δεν θα πάρουν καμία αποζημίωση.
Στον Καναδά θα μαθαίνουν προγραμματισμό από το νηπιαγωγείο
Από το νηπιαγωγείο θα διδάσκονται πλέον προγραμματισμό τα παιδιά στον Καναδά.
Η διδασκαλία του προγραμματισμού θα είναι αδιάκοπη σε όλη τη διάρκεια του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου, σε μία προσπάθεια οι νέοι να είναι σωστά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και της ψηφιακής οικονομίας.
Η διδασκαλία του προγραμματισμού θα είναι αδιάκοπη σε όλη τη διάρκεια του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου, σε μία προσπάθεια οι νέοι να είναι σωστά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και της ψηφιακής οικονομίας.
Τέλος στις έξτρα χρεώσεις roaming από σήμερα στις χώρες της ΕΕ
Δείτε τον ψηφιακό χάρτη για την ελληνική διασπορά
Ο ψηφιακός χάρτης της ελληνικής Διασποράς (GreekDiasporaMap), παρουσιάστηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την πρωτοποριακή ψηφιακή καταγραφή και απεικόνιση του συνόλου της ελληνικής παρουσίας στο εξωτερικό, η οποία ξεκίνησε το 2015, με τη συνδρομή των κατά τόπους αρχών του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο έλληνας καλλιτέχνης που βάφει τα δέντρα της Αυστραλίας μπλε
O Ελληνικής καταγωγής γεννημένος στην Αίγυπτο καλλιτέχνης Κονσταντίν Δημόπουλος έχει κάνει ένα μεγάλο πρότζεκτ για τη σωτηρία του περιβάλλοντος. Σε μια προσπάθεια να τονίσει την εφήμερη ποιότητα της φύσης και να ευαισθητοποιήσει ως προς τα περιβαλλοντικά ζητήματα, ο καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στη Ζηλανδία,
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)