Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Βρετανία: Τρεις γυναίκες κατηγορούνται για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν την Τετάρτη σε τρεις γυναίκες από το Λονδίνο, ανάμεσά τους μια μητέρα και την κόρη της, για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης και για συνωμοσία για φόνο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ρεκόρ ανόδου στις εξαγωγές στη Γερμανία

«Η Γερμανία εξάγει περισσότερο από ποτέ παρά το δυσμενές πολιτικό κλίμα παγκοσμίως» σημειώνει σε σχετικό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Γερμανία: Η κυβέρνηση κλείνει ξενοδοχείο της Βόρειας Κορέας στο Βερολίνο

H γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο ενός ξενοδοχείου που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου, προκειμένου να στερήσει από τη Βόρεια Κορέα, στην οποία ανήκει το ακίνητο, μια πηγή εσόδων.

Τα Εμιράτα Κτίζουν πόλη στον Άρη το 2117Το φουτουριστικό πλάνο της κατασκευής μίας ολόκληρης πόλης στον πλανήτη Άρη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά. Η ηγεσία του αραβικού κράτους ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο το πλάνο της για την κατάκτηση του διαστήματος, εκπλήσσοντας την παγκόσμια κοινότητα με το σχέδιο ανέγερσης μίας ολόκληρης πόλης στον πλανήτη Άρη.

Η πέτρα του διαβόλου, βρίσκεται στη ΓερμανίαΌταν, στα μέσα του 13ου αιώνα, ανεγείρετο η εκκλησία της Παρθένου Μαρίας στη γερμανική πόλη Λίμπεκ (οι παλιοί την ξέρουν και ως Λυβέκη), ένας τοπικός θρύλος θέλει τον ίδιο τον Σατανά να περνά έξω από το εργοτάξιο να ρίξει μια ματιά, να καταλάβει τι συνέβαινε.

Η Ρωσία μείωσε τους δημοσίους υπαλλήλους της κατά 10% το 2016Ο αριθμός των δημοσιών υπαλλήλων στη Ρωσία μειώθηκε κατά 10% το 2016. Οι σχετικές πληροφορίες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, αναφέρονται στα ενημερωτικά δελτία ("Περί εφαρμογής του προεδρικού διατάγματος της 7ης Μαίου 2012" και "Βασικές κατευθύνσεις για την βελτίωση του συστήματος δημόσιας διοίκησης") που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.

Οργή για την ανάρτηση της Pizza Hut με τον Παλαιστίνιο απεργό πείναςΗ αλυσίδα εστιατορίων Pizza Hut ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη για μια ανάρτηση του ισραηλινού της franchise που χρησιμοποίησε εικόνες του Παλαιστίνιου ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 17 Απριλίου, σε διαφήμισή του.

Τα 10 εκατ. θα φθάσουν σύντομα οι επισκέπτες του πάρκου Disney στη Σανγκάη

Η Walt Disney Company ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επισκέπτες στο ψυχαγωγικό της πάρκο στην Σανγκάη (Shanghai Disney Resort) σύντομα θα φθάσουν τα 10 εκατομμύρια, ύστερα από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου.