Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αθήνα: Μέσα σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης Στέλλας




Μέσα σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής βρέθηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού που αναζητείτο από το πρωί.

Την εξαφάνιση δήλωσε ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας, ενώ εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνελήφθη ύποπτος για σχεδιασμό επίθεσης στο Λονδίνο

Βρετανοί αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα που έφερε μαχαίρια στο Γουεστμίνστερ, στο κέντρο του Λονδίνου. Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ, ο άνδρας είναι ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης.

«1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017»



Το Σάββατο 22 Απρίλιου έλαβε χώρο το «1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Across Country Club. To Καρπενήσι βίωσε μια ανεπανάληπτη βραδιά λάμψης και ομορφιάς.

Γερμανός αξιωματικός παρίστανε τον σύρο πρόσφυγα – Φέρεται να ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση



Αξιωματικός του γερμανικού στρατού που πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια παριστάνοντας τον σύρο πρόσφυγα συνελήφθη με την υποψία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση, μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Σύγκρουση ρωσικού πολεμικού πλοίου με εμπορικό στο Βόσπορο – 15 αγνοούμενοι



Σύγκρουση πλοίων στο Βόσπορο με τουλάχιστον 15 αγνούμενους ναύτες. Ειδικότερα, ρωσικό πολεμικό συγκρούστηκε με εμπορικό 18 μίλια από την Κωνσταντινούπολη.

Συνολικά, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ έχουν διασωθεί 45 ναύτες ενώ 15 αγνοούνται.

Τρομακτική απειλή της Β. Κορέας: Πέντε εκατ. παιδιά-καμικάζι θα καταστρέψουν τη Γη



Αγριεύουν τα πράγματα στη Β. Κορέα και όσο περνoύν οι ημέρες το σκηνικό του πολέμου που έχει στηθεί γίνεται ορατό σε όλους.

Συνελήφθη Βρετανός ελληνοκυπριακής καταγωγής ως ύποπτος για σύμπραξη με τους τζιχαντιστές



Ένας Βρετανός, ελληνοκυπριακής καταγωγήςσυνελήφθη στην Τουρκία προερχόμενος από τη Συρία, ως ύποπτος για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).


Πρόκειται για τον 25χρονο Στέφαν Αριστείδου από το Ένφιλντ του βορείου Λονδίνου, ενώ μαζί με εκείνον συνελήφθη και η σύζυγός του, Βρετανίδα υπήκοος από το Μπαγκλαντές, καθώς και ένας Αμερικανός υπήκοος 46 ετών.

Λευκωσία: Απήγαγαν 4χρονη από το νηπιαγωγείο



Συνεχίζεται η δραματική αναζήτηση για τον εντοπισμό της 4χρονης Μαριέ η οποία απείχθη από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία. Η Αστυνομία πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο ενώ για τον εντοπισμό του οχήματος έχει σηκωθεί και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Γερμανία: Παράνομο το 'ψαλίδι' στους μισθούς δασκάλων ελληνικών σχολείων



Δικαιώθηκαν 18 δάσκαλοι του ελληνικού δημοτικού σχολείου της Νυρεμβέργης που προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη για τις περικοπές στους μισθούς τους.

Στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που «απαίτησαν από την ελληνική Βουλή, η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ» η ελληνική κυβέρνηση περιέκοψε και τους μισθούς των δασκάλων της, στη Γερμανία. Το Ομοσπονδιακό Εργατικό Δικαστήριο στην Ερφούρτη ωστόσο έκρινε την Τετάρτη ότι οι περικοπές αυτές δεν ήταν νόμιμες, όπως αναφέρει η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Το Λονδίνο αποθαρρύνει αιτήσεις μόνιμης διαμονής από δικαιούχους Ευρωπαίους

Προτροπή προς τους πολίτες της ΕΕ που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο να μη σπεύδουν να υποβάλλουν αίτηση για απόκτηση κάρτας μόνιμης διαμονής στη χώρα, απευθύνει το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς έχει κατακλυστεί από αυτού του είδους τις αιτήσεις ενόψει του Brexit.

Ρεμπέτικο Μάλε Βράσε στο Λουξεμβούργο

Το Μάλε Βράσε αποτελεί μια χαρακτηριστική έκφραση της ελληνικής αργκό και περιγράφει μια φασαρία, ένα χαμό, μια αναστάτωση. Οι Μάλε Βράσε είναι ένα νεανικό συγκρότημα που παίζει ρεμπέτικα με έδρα την Ολλανδία και θα είναι μαζί μας την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, στην αίθουσα Altrimenti (5, avenue Marie-Thérèse, L-2132 Luxembourg).