Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Το Omogeneianews Σας Εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση


Η Πρωτοψάλτη στην πιο συγκινητική της στιγμή στην ΚένυαΗ Άλκηστις Πρωτοψάλτη επισκέφτηκε την Κένυα και το ορφανατοφείο "Μακάριος".

Εκεί συναντήθηκε με 136 παιδάκια, που τους έδωσε χαρά, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Δεκαοκτώ πιθανούς τρομοκράτες σταμάτησε η ΚύπροςΤα τελευταία χρόνια οι κυπριακές αρχές έστειλαν πίσω στις χώρες προέλευσης τους 18 πιθανούς τρομοκράτες δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γενικός διευθυντής του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Αλέξανδρος Ζήνων.

Παίκτης σούταρε από την Σκωτία και η μπάλα βρέθηκε... στην ΝορβηγίαΜια μοναδική ιστορία μίας μπάλας ποδοσφαίρου έφερε στο φως η βρετανική «Mirror».

Μια ερασιτεχνική ομάδα από την Σκωτία, η Μπανκς Ο'Ντι, είχε χάσει μία από τις μπάλες της σε αγώνα Νέων στο Αμπερντίν και αυτή ταξίδεψε τελικά 1.800 χιλιόμετρα μακριά!

Πρωταθλήτρια φόρων και ασφαλιστικών εισφορών η ΓερμανίαΠρωταθλήτρια φόρων και ασφαλιστικών εισφορών αναδεικνύεται η Γερμανία σύμφωνα με νέα έκθεση του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

Συλλήψεις πέντε υπόπτων για σχέσεις με το ΙSIS στην ΤουρκίαΗ αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη συνέλαβε πέντε υπόπτους για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ για μερικούς από αυτούς, υπάρχουν υποψίες ότι σχεδίαζαν επίθεση πριν από το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ανακοίνωση από την Ελληνική Θεατρική Ομάδα Μονάχου


Ημαθία: Μαχαίρωσε τον ιερέα επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα τουΣυγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας καθώς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μαχαίρωσαν έναν 53χρονο ιερέα επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει έναν 69χρονο κάτοικο του χωριού.

Ουραγοί στον δείκτη ανταγωνιστικότητας της Ε.Ε. πέντε ελληνικές περιφέρειες
Πέντε ελληνικές περιφέρειες κατατάσσονται στην τελευταία δεκάδα με τον χαμηλότερο δείκτη περιφερειακής ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Πρόκειται για τις Περιφέρειες των Ιονίων Νήσων, της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που μαζί με τρεις περιφέρειες της Ρουμανίας, μία της Βουλγαρίας και μία της Γαλλίας, σε σύνολο 263 ευρωπαϊκών περιφερειών, εμφανίζουν τη χαμηλότερη ανταγωνιστικότητα μεταξύ 263 περιφερειών της Ενωσης.