Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Στην «παρανομία» το κοκορέτσι, λόγω Brexit;Απειλή για τους ελληνικούς μεζέδες - Λέτε φέτος, να είναι το προτελευταίο Πάσχα που οι Έλληνες της Γηραιάς Αλβιώνος μπορούν να γευτούν άφοβα κοκορέτσι, γαρδούμπα και σπληνάντερο; Πολλοί ελληνικοί παραδοσιακοί μεζέδες ενδέχεται να απειληθούν από τη νέα, εθνική νομοθεσία που θα ισχύσει από το 2019 μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Restaurant Linde Kreta


Θείες Λειτουργίες Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Μονάχου


Unique Greek Products

Real Estate Halkidiki


Θείες Λειτουργίες Πάσχα σε Reutlingen και Τύμπιγκεν
Συγκεκριμένα μπορούμε να κοινωνήσουμε αύριο Μ. Πέμπτη το πρωί
08:30-10:30 στην Εκκλησία μας στο Reutlingen.
Μ.Σάββατο 9:00-11:00 στην Εκκλησία μας στο Reutlingen.
Μ.Σάββατο 18:30-20:00 στην St. Petrus στο Tübingen και αφού κοινωνήσουμε θα τελέσουμε την ακολουθία της Ανάστασης.

Honey Park: Το μοναδικό Πάρκο στην Ελλάδα αφιερωμένο στην μέλισσα

Λιβύη: Σκλαβοπάζαρα, όπου μετανάστες πωλούνται από 200 έως 500 ευρώ

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) κατήγγειλε χθες την ύπαρξη αληθινών «σκλαβοπάζαρων» στη Λιβύη, όπου κυρίως αφρικανοί μετανάστες πωλούνται για 200 ως 500 δολάρια.

Ηρακλής Μεταφορική -Για Γερμανία -Ηνωμένο Βασίλειο


Γερμανία: Μαροκινός μετανάστης ετοίμαζε επίθεση στη ρωσική πρεσβείαΣτη σύλληψη ενός Μαροκινού μετανάστη, ο οποίος ετοιμαζόταν να επιτεθεί στη ρωσική πρεσβεία, στο Βερολίνο, προχώρησε την Τρίτη η γερμανική αστυνομία.

Αλμα Real Estate Ενοικιάσεις -Πωλήσεις Ακινήτων


Οι Θείες Λειτουργίες του Πάσχα στο Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λονδίνου


Άρπα Μεταφορική -σε Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία


Μαγειρίτσα στην Ελληνική κοινότητα ΣτοκχόλμηςΣας περιμένουμε το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου στο χώρο τηςκοινότητας Idungatan 4, να ανταλλάξουμε ευχές,να φάμε μαγειρίτσα, να τσουγκρίσουμε κόκκινα αυγά και να

Μεταφορές αυτοκινήτων Δεληγιαννίδης


Ήθελαν νεκρούς στο Ντόρτμουντ: Προσχεδιασμένη επίθεση στο λεωφορείο της ομάδαςΤρεις εκρήξεις δίπλα από το λεωφορείο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ σημειώθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Μονακό, για το Champions League.

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή δεκαπέντε (15) υποψηφίων Ακολούθων ΠρεσβείαςΤην Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 θα αρχίσει στο Υπουργείο Εξωτερικών ο διαγωνισμός για την εισαγωγή στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών δεκαπέντε (15) υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας.

Ελληνικό Γραφείο Τελετών Alpha Omega