Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Honey Park -Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Restaurant Linde Kreta


Unique Greek Products

Γερμανία: Το ταξί του μέλλοντος είναι έτοιμο και κυκλοφορεί το 2018!Η παρακάτω είδηση δεν έρχεται από σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Η τεχνολογία έχει κάνει τεράστια άλματα, και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια μετά την άλλη. Και όμως!

Real Estate Halkidiki


Η Γαλλία βάζει «λουκέτο» στο παλαιότερο πυρηνικό της εργοστάσιοΜε προεδρικό διάταγμα, μπαίνει «λουκέτο» στο παλαιότερο πυρηνικό εργοστάσιο της χώρας, στο Φεισενάιμ της ανατολικής Γαλλίας.

Ηρακλής Μεταφορική -Για Γερμανία -Ηνωμένο Βασίλειο


Στη Βενεζουέλα πληρώνουν φόρο 20 ευρώ για να ....αναπνέουν !

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πλέον, υπάρχει και φόρος../ αναπνοής! Από εδώ και πέρα οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου...
"Maiquetia" στο Καράκας, πρέπει να πληρώσουν φόρο 127 μπολιβάρ (12 στερλίνες, 20 δολάρια) για τον αέρα που αναπνέουν.

Αλμα Real Estate Ενοικιάσεις -Πωλήσεις Ακινήτων


Λειψία: Συνελήφθη πρόσφυγας που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση


Η αστυνομία συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε ένα κατάλυμα για αιτούντες άσυλο στο Borsdorf κοντά στo Leipzig, έναν ύποπτο.

Μεταφορές αυτοκινήτων Δεληγιαννίδης


Πεινασμένοι καρχαρίες διέκοψαν Πρωτάθλημα σερφ στην ΑυστραλίαΤο δεύτερο πρωτάθλημα σερφ στην Αυστραλία για φέτος διακόπηκε, όταν δεκάδες σολομοί και τόννοι άρχισαν να κολυμπούν κοντά στις σανίδες των αθλητών, προσελκύοντας καρχαρίες.

Ελληνικό Γραφείο Τελετών Alpha Omega


Ποιο μυστήριο κρύβεται πίσω από τους 13 πύργους του Περού;Δίπλα σε μια όαση σε μια παράκτια έρημο στο Τσανκίλο του Περού βρίσκεται ένα από τα πιο παράξενα κτίρια στην Αμερική – κάτι σαν ένα…φρούριο, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου. Το «φρούριο» αποτελείται από μια γραμμή δεκατριών πύργων οι οποίοι φαίνεται να προστατεύουν από το Νότο…

Άρπα Μεταφορική -σε Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία


Το Νόημα της Μεγάλης Δευτέρας


Μεγάλη Δευτέρα σήμερα. Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σήμερα επιτελούμε την ανάμνηση του πάγκαλου Ιωσήφ και το γεγονός της άκαρπης συκιάς που ξεράθηκε, όταν ο Κύριος την καταράστηκε.

Ναζιστικά κρούσματα στον γερμανικό στρατό

Υπό λεπτομερή εξέταση βρίσκονται περισσότερες από 190 υποθέσεις ναζιστικών συμπεριφορών από εκπροσώπους του γερμανικού στρατού, υποθέσεις οι οποίες, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, δεν εξετάστηκαν με τον δέοντα τρόπο.