Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Βέλγιο - Ελλάδα 1-1


Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας η Ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για.. μεγάλα πράγματα
- Η εθνική ήρθε ισόπαλη στην έδρα του Βελγίου και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε Live Βέλγιο -Ελλάδα μέσω του Omogeneianews

Πατήστε ΕΔΩ

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 40 τετραγωνικά στις Βρυξέλλες

Ενοικιάζεται διαμέρισμα, διαθέσιμο από την 1η Απριλίου.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Rue de la Concorde 50, 1050 Ixelles (κοντά στη Place Stephanie στην Avenue Louise)

Εορτή για την εθνικη επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ντουμπάι !


Οι Έλληνες του ΣουδάνΟι Ελληνες του Σουδάν είναι πλέον λίγες δεκάδες, ωστόσο, οι ντόπιοι, ιδίως οι μεγαλύτεροι που έζησαν την ελληνική παροικία, μιλούν γι’ αυτούς με τα καλύτερα λόγια.

Πάνω από 2.500 Έλληνες οπαδοί στο πλευρό της Εθνικής στο Βέλγιο

Στο ρυθμό του σαββατιάτικου αγώνα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου του Βελγίου και της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει το 2018 στη Ρωσία, εισέρχονται σταδιακά οι Βρυξέλλες.

Έκαψαν την ελληνική σημαία στην ΠάτραΠροβληματισμό και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το δεύτερο κρούσμα βανδαλισμού στην Πάτρα, λίγες ώρες πριν τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κύπρος: Έρχεται αλλαγή στην απόκτηση άδειας οδήγησηςΠρόταση νόμου για την άδεια οδήγησης στην Κύπρο προκαλεί προβληματισμούς και διλήμματα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φ», με την απόκτηση της άδειας οδηγού, θα πρέπει να δηλώνεται κατά πόσον ο οδηγός επιθυμεί να είναι ή να μην είναι δότης οργάνων σε περίπτωση θανάτου του.

Die Zeit: Το Βερολίνο θέλει να στείλει πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα«Oι ευρωπαϊκές χώρες δεν τηρούν τις δικές τους υποσχέσεις, θέλουν όμως να στείλουν ξανά στη βεβαρημένη Ελλάδα πρόσφυγες. Πρόκειται για κραυγαλέα έλλειψη αλληλεγγύης» καταγγέλλει η "Die Zeit".