Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Χονγκ Κονγκ: Πυρομανής έβαλε φωτιά σε τρένο και σκόρπισε τον τρόμοΤουλάχιστον 18 άτομα τραυματίστηκαν στο μετρό του Χονγκ Κονγκ λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βαγόνι.

Σύμφωνα με τις αρχές το περιστατικό οφείλεται σε πράξη πυρομανή, ο οποίος συνελήφθη και δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Γαλλία: 40 τόνοι γατοτροφής πλημμύρισαν αυτοκινητόδρομοΕνας αυτοκινητόδρομος στην κεντροδυτική Γαλλία παρέμεινε κλειστός για ολόκληρη σχεδόν την ημέρα, εξαιτίας… 40 τόνων κουτιών γατοτροφής που «πλημμύρισαν» το οδόστρωμα έπειτα από το τροχαίο που είχε το φορτηγό που τα μετέφερε.

Ευχαριστούμε Θερμά τις επιχειρήσεις που στηρίζουν το Omogeneianews !


Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο Αιγύπτιος που επιτέθηκε στο ΛούβροΠοινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τρομοκρατικής επιχείρησης ασκήθηκε στον Αμπντάλα Ελ Χαμάχμι, τον Αιγύπτιο που επιτέθηκε σε στρατιώτες στην είσοδο του Μουσείου του Λούβρου την περασμένη εβδομάδα.

Η Σουηδία δοκίμασε την εξάωρη εργασία κι αυτά ήταν τα αποτελέσματαΉταν πριν δύο χρόνια, όταν η είδηση πως στη Σουηδία θα δοκίμαζαν πιλοτικά την εξάωρη εργασία, έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ.

Από τους πρώτους που ξεκίνησαν την δοκιμαστική εφαρμογή του εξάωρου ήταν οι νοσοκόμες σε ένα γηροκομείο στην πόλη Γκέτεμποργκ, ενώ σύντομα ακολούθησαν νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η πρωθυπουργός της ΠολωνίαςΗ πρωθυπουργός της Πολωνίας Μπεάτα Σίντλο τραυματίστηκε ελαφρά όταν ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη λιμουζίνα στην οποία επέβαινε στο Οσβιέτσιμ, κοντά στην Κρακοβία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση TVP Info επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης.