Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνική Κινηματογραφική Λέσχη Λουξεμβούργου
Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ΕΚΛΛ,

Η Ελληνική Κινηματογραφική Λέσχη Λουξεμβούργου θα προβάλει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 19:00 και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον κινηματογράφο UTOPIA την κωμωδία CHEVALIER της Αθηνάς Ραχήλ ΤΣΑΓΓΑΡΗ (Ελλάδα, 2015, διάρκεια 99 λεπτά, έγχρωμη). Η ταινία θα προβληθεί στα ελληνικά με αγγλικούς υποτίτλους και είναι ακατάλληλη για παιδιά. Για την προβολή του Φεβρουαρίου, η έκδοση και οι κρατήσεις των εισιτηρίων θα γίνουν κανονικά από το ταμείο του κινηματογράφου.

Αυστραλία: Ανδρας έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας δύο φορές το λόττοΈνας άντρας από τη Μελβούρνη έγινε εκατομμυριούχος «από λάθος» κερδίζοντας το λόττο δύο φορές. Ο ίδιος, κατάγεται από περιοχή δυτικά της Μελβούρνης και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ από λάθος, όπως είπε, εισήγαγε τους ίδιους αριθμούς στο λόττο (Tattslotto ) το Σάββατο το βράδυ.

Ελλάδα: 548.000 ευρώ για χαρτί εκτυπωτών στο υπ. ΟικονομίαςΠερισσότερα από 548.000 ευρώ δαπάνησε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από διαγωνισμό για να προμηθευτεί χαρτί για εκτυπωτές των υπηρεσιών του.