Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Στις εκθέσεις Βερολίνου, Στοκχόλμης, Λευκωσίας θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου στο επόμενο δίμηνο πρόκειται να συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις:
Στην έκθεση Ι.Τ.Β. που διοργανώνεται στο Βερολίνο το διάστημα 8-12/3/2017 σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

12 Έλληνες στην ομάδα που ανακάλυψε νέα γονίδια που επηρεάζουν το ύψοςΣτη μεγαλύτερη έρευνα μέχρι σήμερα, η Διεθνής Κοινοπραξία Γενετικής Έρευνας Ανθρωπομετρικών Γνωρισμάτων GIANT, ανακάλυψε 83 διαφοροποιήσεις στο DNA που επηρεάζουν το ανθρώπινο ύψος. Αυτές οι αλλαγές είναι συχνές ή σπάνιες, αλλά έχουν ισχυρές επιπτώσεις, με κάποιες από αυτές τη ρύθμιση του ύψους πάνω από 2 εκατοστά.

Ζητούνται άτομα για εργασία στη Γερμανία

Ζητούνται άτομα με γνώση της Γερμανικής γλώσσας για εργασία στη Γερμανία σε κατασκευαστική εταιρία. Μισθός ικανοποιητικός, παρέχεται στέγη και μετακίνηση από το έργο στην οικία.

Τηλ. επικοινωνίας: 004915776788163

Στην Ελλάδα Γερμανοί αστυνομικοί για… περιπολίες στα Βόρεια σύνορα

Την άφιξη Γερμανών αστυνομικών στην Ελλάδα καταγράφει ο Γερμανικός τύπος. Το περιοδικό Spiegel αποκαλύπτει στη διαδικτυακή του έκδοση ότι η Ε.Ε σπεύδει προς βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας με την αποστολή 30 περίπου συνοριοφυλάκων που θα φθάσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο για περιπολίες στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Έλληνας ιατρός τη Γερμανίας δώρισε ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό στο Ν. ΣερρώνΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρό Ανέστη Συμεωνίδη, κάτοικο Γερμανίας με καταγωγή από την Δάφνη, για την προσφορά δωρεάς ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού του ιατρείου του στο νοσοκομείο.