Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Δεκάδες τούρκοι στρατιωτικοί από το ΝΑΤΟ ζητούν άσυλο στη ΓερμανίαΔεκάδες ανώτεροι Τούρκοι στρατιωτικοί που εργάζονται στο ΝΑΤΟ έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο στη Γερμανία, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Τουρκία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Tagesschau. Οι αναφορές κάνουν λόγο για περίπου σαράντα άτομα και πρόκειται κυρίως για ανώτερους αξιωματικούς.

Ζητείται προσωπικό από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου


DW: Οι πρόσφυγες στην Ελλάδα δεν «είδαν» τα εκατομμύρια της ΕΕ

Στις 18 Ιανουαρίου ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος έφτασε στη Λέσβο. Αφορμή της επίσκεψής του ήταν το δριμύ ψύχος που έπληξε όλη τη χώρα και μαζί με αυτήν και τους προσφυγικούς της καταυλισμούς.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε Διεθνή Έκθεση στο Ισραήλ

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Mediterranean Tourism Market 2017 (IMTM 2017), η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου 2017 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να...
απευθύνονται στην Περιφέρεια Ηπείρου, Τμήμα Τουρισμού (κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλέφωνο 2651087143).

Γαλλία: Στο στόχαστρο τα αναψυκτικά με ζάχαρηΤα εστιατόρια και άλλοι χώροι εστίασης και πώλησης αναψυκτικών στη Γαλλία απαγορεύεται εφεξής να διαθέτουν απεριόριστο αριθμό αναψυκτικών που περιέχουν ζάχαρη, με την αγορά ενός μόνο τέτοιου προϊόντος, σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της παχυσαρκίας, όπως αναφέρει το BBC.

Ηρακλής Μεταφορική -Διεθνείς Μεταφορές


Αποζημίωση 1,25 εκατ δολ σε μαθήτρια σε σχολείο της ΚαλιφόρνιαςΜία πρώην μαθήτρια Γυμνασίου στην Καλιφόρνια αποζημιώθηκε με 1,25 εκατομμμύριο δολάρια επειδή υποχρεώθηκε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά καθώς η καθηγήτρια της απαγόρευσε να πάει στην τουαλέτα.

ΑΡΠΑ Διεθνείς μεταφορές κάθε είδους


Η πιο ομορφή πυροσβέστης της Νορβηγίας !Αυτή είναι η πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο; διερωτάται η Mail On Line δημοσιεύοντας συνέντευξη και φωτογραφίες της 30χρονης Νορβηγίδας Γκουν Νάρτεν που εργάζεται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης στην πυροσβεστική, στην υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων, ενώ πρόσφατα αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει μια δεύτερη δουλειά ως προσωπική γυμνάστρια στη χώρα της.

Alpha Omega -Ελληνικό Γραφείο Τελετών στη Γερμανία


Θλιβερό ρεκόρ αυτοκτονιών στις φυλακές της ΑγγλίαςΑριθμός ρεκόρ κρατουμένων αυτοκτόνησαν σε φυλακές της Αγγλίας και της Ουαλίας το 2016, προκύπτει από στοιχεία που δημοσίευσε το BBC.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι σημειώθηκαν 119 αυτοκτονίες -- 29 περισσότερες σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα και ο μεγαλύτερος αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία το 1978.

Δεληγιαννίδης - Μεταφορές Αυτοκινήτων στην Ευρώπη