Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ζητούνται οδηγοί/διανομείς για το Βερολίνο με γνώση γερμανικών.
Αγγλία: Πήρε τηλεόραση από το ράφι και την επέστρεψε....παίρνοντας πίσω χρήματα !

Τύπος από το Λινκολνσάιρ της Αγγλίας πήγε σε κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για… την κίνηση της χρονιάς.
Ο απίστευτος αυτός τύπος, ο οποίος είναι μεσήλικας, πήγε σε σουπερμάρκετ Aldi, πήρε μία τηλεόραση από το ράφι έτσι όπως ήταν, καινούρια και μέσα στο κουτί της και ζήτησε από τον ταμία του καταστήματος την επιστροφή σε μετρητά, γιατί ήθελε να τη γυρίσει.

Ανακοίνωση για τους Έλληνες της Αιθιοπίας, της Ερυθραίας και του Τζιμπουτί

Πριν από έναν χρόνο, ο ιστορικός και συγγραφέας Αντώνιος Χαλδαίος, ο οποίος ασχολείται με τον ελληνισμό της Αφρικής δέκα χρόνια και έχει εκδόσει πλήθος μελετών, ξεκίνησε έρευνα με σκοπό τη συγγραφή της ιστορίας των Ελλήνων της Αιθιοπίας, της Ερυθραίας και του Τζιμπουτί.

12.500 Έλληνες ζουν στην Ελβετία σύμφωνα με τις ελβετικές αρχές
Nationalität Ausländer
1. ITALIEN 318'653
2. DEUTSCHLAND 304'706
3. PORTUGAL 269'521
4. Frankreich 127'294
5. Kosovo 111'496
6. Spanien 83'478

Ηρακλής Μεταφορική -Διεθνείς Μεταφορές


Ζητούνται αναισθησιολόγοι για εργασία στο Λονδίνο

Καλή μέρα σε όλους από το Λονδίνο !
Ζητάμε 2 Αναισθησιολόγους με 4 χρόνια postgraduate εμπειρία με αποδοχές £50000-£75000 για ένα πολύ καλό νοσοκομείο στην Ανατολική Αγγλία !

ΑΡΠΑ Διεθνείς μεταφορές κάθε είδους


Ανακοίνωση για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες επιχειρηματίες στα ΗΑΕΘα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα πραγματοποιηθεί στο AbuDhabi, στις 5-6 Φεβρουαρίου η 3η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή μεταξύ Ελλάδος και ΗΑΕ υπό την συμπροεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Γεωργίου Κατρούγκαλου και του Εμιρατινού Υπουργού Επικρατείας Dr. Sultan Ahmed Al Jaber, με συμμετοχή μεγάλου αριθμού εκπροσώπων Ελληνικών Υπουργείων, Φορέων και Οργανισμών.

Alpha Omega- Ελληνικό Γραφείο Τελετών στη Γερμανία


Εννιά νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι στη Χιλή λόγω Πυρκαγιάς

Τουλάχιστον εννιά νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι, ολόκληρα χωριά αποκαΐδια: η Χιλή βρίσκεται αντιμέτωπη με δασικές πυρκαγιές γιγαντιαίων διαστάσεων, τις οποίες η πρόεδρος Μισέλ Μπατσελέτ χαρακτήρισε τη «χειρότερη καταστροφή» του είδους στην ιστορία της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Δεληγιαννίδης -Μεταφορές Αυτοκινήτων στην Ευρώπη«Χρυσή» στο Μόναχο η Άννα Κορακάκη!Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Δραμινή Πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη, που μετέχει στο τουρνουά IWK Hochbrueck το οποίο διεξάγεται στο Μόναχο και πήρε τη νίκη στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού.