Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο μακελάρης του ReinaΣυνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό 16 ημερών ο δράστης της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης του Reina στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδει το Haberturk.

‘Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ετοίμαζε το Τέταρτο Ράιχ’


Ζωντανός από το καταφύγιό του στο Βερολίνο φέρεται να δραπέτευσε ο Χίτλερ, πετώντας προς μια ασφαλή στρατιωτική ένωση στην Αργεντινή όπου λεγεώνα των ναζί ήλπιζε να δημιουργήσει το Τέταρτο Ράιχ.

Πέθανε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη -Ο Τζιν ΣέρνανΗ NASA ανακοίνωσε τον θάνατο του Τζιν Σέρναν, του αστροναύτη που ήταν διοικητής του Apollo 17, της τελευταίας αμερικανικής επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη, τον Δεκέμβριο του 1972. Η εκτόξευσή του ήταν η πρώτη νυχτερινή που είχε επιχειρήσει η NASA, για επανδρωμένη αποστολή.

Εκλογές Ελληνικής Κοινότητας ΒερολίνουΣύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΚΒ και των αντιπροσώπων για το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ).