Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Οι κληρονόμοι 1964 με τους Κώστα Χατζηχρήστο και Κώστα Βουτσά


Κώστας Χατζηχρήστος-Ντίνος Ηλιόπουλος-Κώστας Βουτσάς-Μάρθα Καραγιάννη-Χλόη Λιάσκου- Σάσα Καζέλη-Γιώργος Βελέντζας-Κατερίνα Γιουλάκη-Έλσα Ρίζου-Νικήτας Πλατής-Περικλής Χριστοφορίδης-Σπύρος Κωνσταντόπουλος-Κώστας Παπαχρήστος-Πόπη Δεληγιάννη-Γιώργος Γρηγορίου-Ρούλα Κωστάρα

Μανιτάρι τεραστίων διαστάσεων εντοπίστηκε στην ΠάφοΈνα μανιτάρι τεραστίων διαστάσεων εντόπισε πολίτης της Πάφου στην περιοχή της ορεινής κοινότητας του Κάθηκα.Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια πρόκειται για μανιτάρι της βανούκας, όπως λέγεται.

Ο Έλληνας οικοδόμος που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος

Ο Κώστας Δρακόπουλος είναι ο ιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας Drakk. Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια. Ίδρυσε επίσης την ιστοσελίδα απασχόλησης Profilr.

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του πρέσβη Κυριάκου ΑμοιρίδηΣτο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κυριάκο Αμοιρίδη, τον πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία που δολοφονήθηκε.