Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Καθαγιασμός των υδάτων σε Φανάρι και Κων/ποληΤα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις ασφαλείας για την σύλληψη του μακελάρη του Ρέϊνα, δεν οδήγησαν στην ακύρωση του καθαγιασμού των υδάτων στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη.

Επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο στην Κίνα. 11 παιδιά τραυματίστηκανΈνας άνδρας στην περιοχή Γκουανξί της νότιας Κίνας τραυμάτισε την, Τετάρτη, με μαχαίρι 11 μαθητές μέσα σε ένα νηπιαγωγείο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Αυτή είναι η τελευταία μαζική επίθεση οπλισμένου με μαχαίρι στη χώρα.

Η Σουηδία φαίνεται πως εγκαταλείπει το σχέδιο για την εξάωρη εργασίαΌπως όλα δείχνουν, η Σουηδία δεν θα καταφέρει να θέσει σε λειτουργία το σχέδιό της για την εργάσιμη ημέρα των έξι ωρών, καθώς τα έξοδα για κάτι τέτοιο ξεπερνούν τα οφέλη.

Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του διετούς πειράματος που πραγματοποιήθηκε στη σουηδική πόλη του Γκέτεμποργκ, το «σπίτι» της Volvo.

Next Story Δύο εστίες της γρίπης των πτηνών στην ΤσεχίαΟι αρχές της Τσεχίας ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη, ότι εντοπίστηκαν δύο εστίες της γρίπης των πτηνών H5N8 σε δύο μικρά πτηνοτροφεία αλλά και σε κύκνους που βρέθηκαν νεκροί στη Μοραβία.

Αφγανοί οι δράστες της δολοφονίας του πρώην επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου ΚατσαΐτηΎστερα από πέντε χρόνια εξιχνιάστηκε η δολοφονία του πρώην επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου Κατσαΐτη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός ανήμερα τα Φώτα του 2012 μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ερευνητικό πρόγραμμα για την μετανάστευση των Ελλήνων στον ΚαναδάΆρχισε η μελέτη της μετανάστευσης Ελλήνων στον Καναδά κατά την περίοδο 1945-1975, με την ευγενή χορηγία του Ιδρύματος Νιάρχου και την ουσιαστική στήριξη της καναδικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διακρατικό, διεπιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα διετούς συνεργασίας, με σκοπό την καταγραφή, κατανόηση και μελέτη της μετανάστευσης την περίοδο εκείνη.

Kαρκινοπαθής κέρδισε 5,3 εκατ. δολάρια παίζοντας νούμερα που ονειρεύτηκε5,3 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά κέρδισε μια Καναδέζα που παίζει εδώ και 27 χρόνια τα ίδια νούμερα στο λόττο!


Η Όλγκα Μπένο απ’ το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας λέει ότι είδε στο όνειρό της τα νούμερα αυτά τον Μάιο του 1989 κι έκτοτε τα χρησιμοποιεί τακτικά.

Λογοτεχνικό απόγευμα στο Τορόντο


Πρόγραμμα Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, Ιανουάριος 2017