Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Δολοφονία στην Times Square: Πυροβόλησε άνδρα στο κεφάλιΣε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό στην πόλη της Νέας Υόρκης μετά τον θάνατο ενός άνδρα, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην Times Square τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Η δολοφονία αυτή λαμβάνει χώρα, μόλις μερικές ημέρες, πριν η διάσημη πλατεία καλυφθεί από ένα εκατομμύριο κόσμου για την έλευση της νέας χρονιάς.

Ο ένας και μοναδικός πυροβολισμός έπεσε στις 4 το πρωί, έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής. Σύντομα με την αστυνομία το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε πρόκειται για τυχαία επίθεση και αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως δολοφονία.Breaking man shot and killed in #TimesSquare Victim was shot between the eyes according to witnesses. pic.twitter.com/sV2DTQQfts

— NY Mobile News (@nymobilenews) 19 Δεκεμβρίου 2017Breaking man shot and killed in #TimesSquare Victim was shot between the eyes according to witnesses. pic.twitter.com/sV2DTQQfts

Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν λατινοαμερικάνοι. Όπως ανέφερε μάρτυρας στο NBC, ο φόνος πραγματοποιήθηκε μετά από λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, όμως άλλος μάρτυρας ανέφερε πως δεν υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών και πως το θύμα δέχτηκε τη σφαίρα βγαίνοντας από το μπαρ.

Πηγή:Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου