Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Λήξη συναγερμού στην περιοχή St Paul του Λονδίνου

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο και ειδικότερα στην περιοχή St Paul, όπου νωρίτερα υπήρξε κινητοποίηση των αρχών, σχετικά με ένα ύποπτο δέμα που βρέθηκε εντός ενός κτιρίου.

Προηγουμένως οι αρχές προχώρησαν σε άμεση εκκένωση μίας από τις πλέον τουριστικές περιοχές του Λονδίνου με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ύποπτο δέμα.

Ο κεντρικός δρόμος που περνά από το σημείο που βρέθηκε το δέμα αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στο σημείο έσπευσε ομάδα πυροτεχνουργών.

Βρετανικά μέσα τα οποία επικαλέστηκαν αστυνομική πηγή, αναφέροντας πως το ύποπτο δέμα βρέθηκε εντός κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό St Martin's Le Grand.

Η αστυνομία του Λονδίνου είχε ζητήσει από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή και από τους εργαζομένους και τους κατοίκους να παραμείνουν στα γραφεία και τις οικίες τους.

Σημειώνεται επίσης πως οι συρμοί του μετρό δεν σταματούσαν στο St Paul, ενώ εκκενώθηκε και ο καθεδρικός ναός.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε πως το πακέτο που βρέθηκε σε κτήριο στην περιοχή του St Paul δεν περιέχει κάτι ύποπτο και άμεσα θα επιτραπεί η κίνηση στην περιοχή. Ο σταθμός του μετρό παραμένει κλειστός.
| Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου