Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο κέντρο της πόλης

Τουλάχιστον 12 πεζοί τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους στην οδό Flinders St στην Μελβούρνη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την αστυνομία. Οι πεζοί κινούνταν προς και από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ενώ περίπου στις 16:40 το απόγευμα (τοπική ώρα) ένα όχημα (SUV) έπεσε πάνω τους.


«Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικές με τους τραυματίες» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η Herald Sun, η υπηρεσία ασθενοφόρων της Μελβούρνης αναφέρει ότι παρέχεται ιατρική βοήθεια σε 12 ανθρώπους. Έξι από τους τραυματίες μεταφέρονται σε δύο νοσοκομεία της πόλης.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδάκι προσχολικής ηλικίας που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.


«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Το μόνο που τον φρέναρε ήταν τα σώματα των ανθρώπων πάνω στα οποία έπεσε» είπε ένας δεύτερος μάρτυρας για το περιστατικό που συνέβη σε μια διασταύρωση.
(Η στιγμή της σύλληψης του δράστη)


Φωτογραφίες: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου