Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Μαχαιρώματα στο Μάαστριχτ - Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στην ολλανδική πόλη Μάαστριχτ με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και τρεις ακόμη να τραυματίζονται.


Τα ολλανδικά μέσα αναφέρουν ότι ο νεκρός βρέθηκε στην οδό Botsaartstraat. Μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω, στην οδό Joseph Postmesstraat βρέθηκαν τρεις τραυματισμένοι.Σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε ένας καβγάς στην Botsaarsstraat και ένα άτομο, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, μαχαιρώθηκε με τον δράστη να εξαφανίζεται. Δέκα λεπτά αργότερα στην Joseph Postnesstraat υπήρξε και δεύτερο περιστατικό με μαχαιρωμένη γυναίκα που εξέπνευσε, ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά της.

Στο δεύτερο περιστατικό τραυματίστηκαν και δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως έγινε και με τρίτο τραυματία που βρέθηκε λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, «δεν υπάρχει λόγος να θεωρηθεί ότι τα περιστατικά σχετίζονται με τρομοκρατικές ενέργειες».
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τους τάραξαν δυνατές κραυγές και βγήκαν στα παράθυρα να δουν τι συμβαίνει.

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Τομ Γιάνσεν ανέφερε πως το συμβάν πραγματοποιήθηκε σε προάστια της πόλης και όχι στο κέντρο, σε περιοχή που εμπλέκεται με υποθέσεις ναρκωτικών.Όπως επικαλείται η ολλανδική Telegraaf, πρόκειται πιθανώς για ερωτικό ξεκαθάρισμα, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στην πρώτη διεύθυνση μένει μία γυναίκα που δεχόταν για αρκετό καιρό κάποιου είδους παρενόχληση.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου