Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Νέα δρομολόγια του τοπικού σιδηρόδρομου Στουτγάρδης
Από την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου θα ισχύουν τα νέα δρομολόγια του τοπικού σιδηρόδρομου (SSB). Ακολουθούν όλες οι αλλαγές. Στο κέντρο της πόλης, η στάση Staatsgalerie ανακατασκευάζεται. Για το σκοπό αυτό διακόπτεται η γραμμή μεταξύ των στάσεων Staatsgalerie και Hauptbahnhof. Οι γραμμές U 9, U 11 και U 14 δεν μπορούν να συνεχίσουν την παραδοσιακή διαδρομή μεταξύ του Neckartor και του κεντρικού σταθμού κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Οι γραμμές U 1, U 2 και U 4, οι οποίες εκτελούνταν διαφορετικά μέχρι στιγμής, επιστρέφουν στα αρχικά τους δρομολόγια.
Τρεις γραμμές δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Αυτές είναι: Η γραμμή U 14 (Heslach–Mühlhausen), U 9 (Botnang–Hedelfingen) και η ειδική γραμμή U 11.


Η γραμμή U 14 περνάει μέσω της πλατείας Charlottenplatz και της πλατείας Berliner Platz μόνο ως τον κεντρικό σταθμό. Η γραμμή U 11 πηγαίνει από το Wasen στον κεντρικό σταθμό και πίσω ενώ η γραμμή U 9 μεταβαίνει μεταξύ Hedelfingen, Charlottenplatz και Heslach / Vogelrain.

Από το Botnang η νέα ενδιάμεση γραμμή U 29 πηγαίνει απευθείας στον κεντρικό σταθμό και συνδέει το Vogelsang στα δυτικά της Στουτγάρδης και τη πλατεία Südheimer Platz στα νότια της Στουτγάρδης. Οι επιβάτες από το νότο με προορισμό το κεντρικό σταθμό θα πρέπει να αλλάξουν τρένο. Οι γραμμές U 1 (Vaihingen-Fellbach), U 2 (Neugereut–Botnang) και U 4 (Untertürkheim-Hölderlinplatz) θα επιστρέψουν στα αρχικά δρομολόγια από τις 10 Δεκεμβρίου. Η γραμμή U 12, θα λειτουργήσει ήδη από τις 9 Δεκεμβρίου, συνδέοντας το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης με το Remseck. Ενδιάμεσες στάσεις είναι το Degerloch, το Hauptbahnhof, το Europaviertel και το Hallschlag.
Οι πενθούντες και οι χρήστες της βιβλιοθήκης πρέπει να προσαρμοστούν. Η γραμμή U 12 δεν εξυπηρετεί πλέον το Pragfriedhof και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη αλλά θα σταματάει στη πλατεία Budapester Platz. Οι γραμμές U 6, U 7 και U 15 θα εξυπηρετούν πλέον αυτούς τους προορισμούς. Οι ίδιες γραμμές και η γραμμή U5 συνεχίζουν να λειτουργούν ως τη στάση Eckartshaldenweg (πρόσβαση στο Pragfriedhof). Από τις 9 Δεκεμβρίου, επειδή η πόλη Remseck θα εξυπηρετείται από τη γραμμή U 12, η γραμμή U 14 θα σταματάει στη στάση Mühlhausen και δεν θα φτάνει μέχρι το Neckargröningen Remseck.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου