Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη ΒοστώνηΜία Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς (Greek Heritage Night) έρχεται και στο γήπεδο «TD Garden» της Βοστώνης με αφορμή τον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Boston Celtics και βέβαια, ποιον άλλο, από τον αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτή τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, περισσότεροι από 1.000 ομογενείς θα είναι μεταξύ των θεατών στο γήπεδο για να απολαύσουν τον «Giannis – The Greek Freak – Antetokounmpo».

Πριν από το παιχνίδι θα γίνει το «The Nikos Galis All-Stars Game» στο «TD Garden», μία διοργάνωση από το «The Teddy K Classic Tournament», «The Teddy Kariotis Foundation» και το «The Harry Agganis Tournament». Θα είναι ένας σύντομος αγώνας μεταξύ παιδιών, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 8-12 ετών.

Στη συνέχεια τον Εθνικό Υμνο θα τραγουδήσει η ομογενής Erini (Ειρήνη).

Στο ημίχρονο θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα Γιοι και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη αφού «έκλεισε» η Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς στο «TD Garden». Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση του κ. Τόνι Καριώτη διευθυντή του «The Teddy K Classic».

«Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Σιδέρη -του Alpha Omega Council της Βοστώνης-, ο οποίος ηγήθηκε αυτής της θαυμάσιας προσπάθειας και όλους τους άλλους στην επιτροπή διοργάνωσης οι οποίο κατέστησαν δυνατή αυτή τη βραδιά. Πέρυσι, όπως είδατε στον ‘Ε.Κ.’ ήταν ένα αυθόρμητο γεγονός, μετά από ένα μήνυμα που έστειλα στα Social Media και ήταν πολύ ευχάριστο. Φέτος, ωστόσο, συμβαίνει πραγματικά. Μία Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς στο ‘TD Garden’. Ελπίζουμε πως θα τραβήξουμε την προσοχή του Γιάννη», δήλωσε στον «Ε.Κ.», ο κ. Τόνι Καριώτης (Tony Kariotis), διευθυντής του «The Teddy K Classic».

https://www.ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου