Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Αλέξης Βάϊου, ο Έλληνας με τη μεγάλη καρδιά, που βοηθά όποιον έχει ανάγκη
Ο Αλέξης Βαΐου δεν μπορεί να βλέπει τους ανθρώπους να υποφέρουν και θέλει πάντα να βοηθά. Στις 6 Δεκεμβρίου, 40χρονος Έλληνας μετανάστης, εστιάτορας του Lehe στη βόρεια Γερμανία, διοργανώνει μαζί με τον Manfred Jabs, ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι (Nikolauspartys) για τους άπορους. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου „Olympischen Feuers“ στη πόλη Lehe, έγινε πρόσφατα μπαμπάς. Για την Ημέρα του Αγίου Νικολάου στις 6 Δεκεμβρίου περιμένει περίπου 600 άτομα, οι οποίοι επιλέχθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο και από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τους περιμένει ένα μεγάλο πάρτι, που διοργανώνεται από 50 εθελοντές.


Το γεύμα θα περιέχει χοιρινό κρέας και ψάρια, χορτοφαγικά πιάτα και σίγουρα δεν θα λείπουν και οι μικρές εκπλήξεις από τον Άγιο Νικόλαο. Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν φροντιστές, κομμωτές – κουρείς αλλά και μια χορωδία και οι Fischtown Pinguins.


Αξιοσημείωτο είναι ότι οι διοργανωτές κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία ενός οφθαλμίατρου αλλά και την προσφορά δωρεάς γυαλιών αξίας 50.000 ευρώ, μέσω ενός οπτικού από τη πόλη Brake.


Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα προσφερόμενα προϊόντα και φαγητά, θα δοθούν στη συνέχεια στους εθελοντές της όλης διοργάνωσης. Ο Αλέξης Βαΐου, εντυπωσιάζει τους φίλους του αλλά και τους συνεργάτες τους λέγοντας: “Είμαι καλά! Γιατί να μην προσφέρω και στους συμπολίτες μου“.

http://www.allesgr.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου