Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Ζυρίχης

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Ζυρίχης,


Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου! Σας περιμένουμε όλους εκεί!


Η Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της στις 3 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Ζυρίχης (Wasserwerkstrasse 92, 8037 Zürich).

Ώρα έναρξης 16:00!
Είσοδος ελεύθερη

Μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, ετοιμάζουμε μια γιορτή με απόλυτα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της εκδήλωσης θα είναι, πέρα από το να περάσουμε καλά σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η παρουσίαση της δράσης του συλλόγου Griechenlandhilfe. Ο σύλλογος Griechenlandhilfe προμηθεύει ελληνικά νοσοκομεία και κοινωνικά ιδρύματα με τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό που εκλείπει λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του εδώ ή στη σελίδα facebook εδώκαθώς επίσης στοιχεία επικοινωνίας με το ελβετικό τμήμα του συλλόγου μπορούν να ευρεθούν εδώ.
Τα έσοδα που θα συλλεχθούν από την εκδήλωση θα δοθούν προς ενίσχυση της δράσης του Griechenlandhilfe.

Η εκδήλωση, φυσικά, θα έχει χριστουγεννιάτικη αμόσφαιρα!

Θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του κατηχητικού!
Θα δούμε χριστουγεννιάτικο θεατρικό που ετοίμασαν τα παιδιά του ελληνικού σχολείου Apfelbaum!
Θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από εθελοντές και θα μπορέσουμε όλοι μαζί να τραγουδήσουμε παρέα!Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίαση του συλλόγου Griechenlandhilfe σε γερμανικά και ελληνικά παράλληλα.
Καλεσμένος μας θα είναι: ο Erwin Schrümpf, Ιδρυτής του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε κατά τη διάρκεια του άπερο και να επισκεφθούμε το μπαζάαρ (και τα δυο ειδικά επιμελημένα από εθελοντές) που θα υπάρχει στο χώρο.

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με λοταρία πολλών δώρων, ειδική ενίσχυση χορηγών που θέλησαν να συνεισφέρουν με προϊόντα τους στην εκδήλωση! Θα προσπαθήσουμε τα δώρα να είναι τόσα πολλά ώστε να φύγετε όλοι μ΄ένα δώρο!

Τέλος, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης ξεκινά έρανο με σκοπό την υποστήριξη του συλλόγου Griechenlandhilfe. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτό το σκοπό, μπορούν να κάνουν κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό της κοινότητάς μας με αιτιολογία αποστολής "Griechenlandhilfe":

Postfinance AG
IBAN: CH83 0900 0000 6032 9248 0
zu Gunsten von:
Griechische Gemeinde Zürich
8000 Zürich
Konto: 60-329248-0

Σας περιμένουμε όλους!

Ελάτε να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να περάσουμε καλά και να παρέχουμε μια μικρή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου