Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Έστειλε 1.000 δολάρια ως αποζημίωση για τρακάρισμα που έκανε το 1986 !Μετά από μία στιγμιαία απροσεξία, ένας άνδρας στη Μινεσότα τράκαρε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο αλλά δεν έκανε τα προβλεπόμενα. Γκάζωσε και έφυγε από το σημείο.

Φαίνεται όμως πως οι ερινύες των κυνηγούσαν για 30 χρόνια -ναι, το περιστατικό συνέβη το μεταξύ 1985 και 1986- και δεν άφησαν τον ανώνυμο δράστη να χαρεί ιδιαίτερα.

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί στο τμήμα του Σεντ Πολ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλαβαν μία επιστολή, η οποία περιείχε και μία επιταγή 1.000 δολαρίων ως αποζημίωση για τη ζημιά που είχε προκαλέσει τότε. «Δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Μπιλ Μέρις.

Μέσα στο γράμμα ο άγνωστος αποστολέας ζητούσε συγχώρεση για την πράξη του ενώ παρότρυνε τους αστυνομικούς να βρουν τον κάτοχο του οχήματος και να του παραδώσουν τα 1.000 δολάρια.

«Φαντάζομαι ότι ήταν βάρος στη συνείδησή του για τόσα χρόνια και έφτασε σε αυτό το σημείο στη ζωή του που έπρεπε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο», σχολίασε ο αρχηγός Μέρις.
Πηγή: News Beast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου