Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση ΣΕΕΒΒ: “The story of a moment” - Έκθεση φωτογραφίαςΑγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου,


ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Βερολίνου / Βραδεμβούργου σε συνδιοργάνωση με την Wunderart Productions παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας και το φωτογραφικό λογοτεχνικό άλμπουμ “The story of a moment”.


Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα
Παρασκευή
24 Νοεμβρίου 2017
και ώρα 8 μ.μ.
στη Γκαλερί Terzo Mondo,
Grolmanstraße 28, 10623 Berlin.


Τι είναι αυτό που συναρπάζει τόσο τους ανθρώπους όταν πρόκειται για μια φωτογραφία; Τι είναι αυτό που μας κάνει να αναζητούμε την μικρή ιστορία που κρύβει η στιγμή; Τέσσερις φωτογράφοι και έξι συγγραφείς «συνομιλούν» για την ιστορία μιας στιγμής. The story of a moment. Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Μαρόκο, Συρία, Ινδία, Βιετνάμ, Κολομβία. Άνθρωποι και τοπία, ύψη και βάθη, χρώματα που πυρπολούν το σκοτάδι, χρώματα μόνο στο άσπρο και το μαύρο και το σκοτάδι.
Στα εγκαίνια θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο οι Άκης Παπαντώνης και Μαρία Τζιαούρη Χίλμερ (ελληνικά) με μία μικρή εισαγωγή στα γερμανικά από την αρχισυντάκτρια του diablog.eu Michaela Prinzinger.


Μουσική συνοδεία στην κιθάρα: Παναγιώτης Πασχαλίδης*Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παρεβρισκόμενα μέλη του Συλλόγου, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα φωτογραφικό λογοτεχνικό άλμπουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου