Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Συμμετοχή της Ελληνικής Πρεσβείας Ιρλανδίας στο International Charity Bazaar

"Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,
Η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Δουβλίνο θα συμμετάσχει στο ετήσιο International Charity Bazaar 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 11.00 πμ ως τις 5.00 μμ στο Dublin Castle, κτίριο The Printworks . Σε αυτή την εκδήλωση, οι Πρεσβείες συμμετέχουν με το δικό τους περίπτερο, πουλώντας συσκευασμένα τρόφιμα, φαγητά και ποτά, διακοσμητικά αντικείμενα και είδη χαρακτηριστικά της χώρας τους. Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται σε ιρλανδικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες επιλέγονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του ICB. Για φέτος αυτές είναι οι εξής: Children in Hospital Ireland, Inner City Helping Homeless, Dogs for the Disabled, Village Counselling Service, Longford Women's Link, Blanchardstown Center for Independent Living.
Η εκδήλωση αυτή συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Προέδρου της Ιρλανδίας και ο Δήμαρχος του Δουβλίνου, και έχει ως σύνθημα “Experience the world in a day”. Περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από διάφορες χώρες, στο οποίο φέτος θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή με τη χορευτική ομάδα της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Ιρλανδίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της μέρας, και ανά μία ώρα, πραγματοποιούνται λαχειοφόρες αγορές με μικρά δώρα, και στο τέλος της μέρας η μεγάλη λαχειροφόρος αγορά όπου θα κληρωθούν ένα 3ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Valencia, αεροπορικά εισιτήρια για Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κωσταντινούπουλη και Άμστερνταμ. Η AEGEAN Airlines έχει προσφέρει για τον σκοπό αυτό δύο αεροπορικά εισιτήρια Δουβλίνο-Αθήνα μετ’ επιστροφής. Η είσοδος στο International Charity Bazaar, που αποτελεί ταυτόχρονα και λαχνό για την κλήρωση, κοστίζει 5 ευρώ.
Σας καλούμε να στηρίξετε την Ελληνική συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση, προσφέροντας κάποιο φαγητό ή γλυκό, αντικείμενο ή χειροτεχνία ελληνικού χαρακτήρα τα οποία θα πωληθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της εκδήλωσης. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε με αυτόν τον τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ελληνική Πρεσβεία στο τηλέφωνο 01 6767254 ως τις 15/11. Η βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Ελληνικό περίπτερο θα μας ήταν πολύτιμη.
Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση την Κυριακή για να γνωριστούμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τη χορευτική μας ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή ώρα εμφάνισης της Ελληνικής χορευτικής ομάδας θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου